MónTerrassa
Gran alegria per a la família Ballart: en Xito acaba la quimioteràpia
  • CA

L’alcalde Jordi Ballart ha anunciat aquest divendres, 31 de desembre, la notícia més esperada des de feia dies: en Xito ha acabat l’últim cicle de quimioteràpia. Això significa que a partir d’avui, el fill gran del líder de Tot per Terrassa comença “una nova etapa de tractament i seguiment a l’Hospital de Dia”. Ja ho avançava ara fa tot just uns dies en què comunicava que ja podien anar a dormir a casa els dies en què l’infant aguantava prou bé l’agressiu tractament. Ara però ja és oficial: “avui posem punt i seguit a la nostra lluita”, assegurava l’alcalde amb una fotografia de la parella, amb el petit al fons, d’esquena.

Han estat 141 dies de “patiments, pors i plors” però també “confidències, xerrades, riures i bones estones”. I és que des del 15 d’agost que en Xito, víctima d’una leucèmia, va convertir una habitació de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona en la seva segona casa. I amb ell, tota la família. Ballart ha volgut fer un repàs de tot allò que ha suposat per a ell i el seu marit, i els seus altres dos fills, aquesta experiència: “Ens emportem el nom de molts infants i famílies amb qui hem coincidit en diferents moments. I seguirem coincidint. Ens emportem l’afecte d’oncòlogues, infermeres, auxiliars, portalliteres, cambreres i personal de neteja que ens han demostrat cada dia que la seva feina és vocació i que aquesta vocació no sempre és reconeguda. Tant de bo no haguéssim hagut de viure tot això. Però com que la vida ens ho ha posat al davant, ens emportem un grapat d’aprenentatges, experiències i sentiments inimaginables”.

En un dia tant especial, com és l’últim dia de l’any, Ballart ha expressat la seva felicitat “continguda pel futur de la malaltia”, i ha subratllat que “estem contents per poder sortir a celebrar el Cap d’Any. Estem contents de poder desitjar-vos tots 5 junts un feliç i millor 2022”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a gener 01, 2022 | 11:20
    Ricard gener 01, 2022 | 11:20
    Cap malaltia de ningú mereix el tractament informatiu d'un partit de futbol, per conegut que sigui l'afectat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa