MónTerrassa
Gragera (CS), contra les plataformes pro seleccions catalanes
  • CA
aasa

!--akiadsense-->

El diputat de Ciutadans, Dimas Gragera, ha demanat des de “es destini a l’esport almenys un 1% del pressupost” i que la Generalitat “se centri a atendre en l’àmbit esportiu allò que realment importa i deixi de finançar les plataformes pro seleccions catalanes”. Ha visitat avui els terrenys on es construeix el camp municipal de Les Fonts, a Terrassa, “paralitzat perquè el Govern no ha complert amb els seus compromisos financers”, i ha reblat que Ciutadans “va ser l’únic partit que va proposar i va aconseguir que s’aprovés que l’esport fos declarat activitat essencial abans de la campanya electoral” i ha afirmat que “seguim amb aquest compromís”.

Dimas Gragera, acompanyat per la candidata local Isabel Martínez, ha destacat “el valor de les entitats en tots els barris de Catalunya”, ja que “han fet bé el treball i s’han adaptat a totes les restriccions i ara reivindiquen poder desenvolupar la seva activitat”. En aquest sentit, Isabel Martínez, ha explicat que el camp municipal dels Fonts, que serà de futbol i rugbi, “està paralitzat tot i el conveni signat entre la Generalitat, l’Ajuntament i la Federació Catalana de Rugbi l’anterior mandat, perquè mai han arribat els fons de la Generalitat”. Martínez ha reclamat al Govern que “compleixi amb els seus compromisos, ja que per la seva inacció els està havent d’assumir l’ajuntament, que ha hagut de pressupostar 340.000 euros de cara a final d’any perquè que tots aquests equips del barri dels Fonts puguin reiniciar la seva activitat després de diversos mesos”.

Gragera ha criticat que “les problemàtiques de la Catalunya real, de molts barris i ciutats, s’han vist agreujades per anys de deixadesa del Procés amb reivindicacions que mai arriben”. El diputat ha afegit que “en alguns casos, els ajuntaments han d’assumir el cost per l’incompliment de la Generalitat i van acumulant un deute que després dificulta que es puguin emprendre polítiques públiques”. Ha afegit que “ara tenim l’oportunitat d’obrir una nova etapa, de centrar-nos en les necessitats en totes les àrees i de tots els catalans, pensin el que pensin, votin el que votin, i això només serà possible si som capaços d’oblidar-nos del Procés”.

Els dos representants de Cs han coinciditen assenyalar que “l’esport està vinculat a la salut i els barris necessiten equipaments com aquest de Les Fonts”. Dimas Gragera ha lamentat “que sobre la gestió de l’esport també planeja l’ombra de la corrupció, com el cas del director general d’Esports de la Generalitat, Gerard Figueras, imputat per presumpta estafa i corrupció, per la qual cosa hem demanat la seva dimissió”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa