MónTerrassa
El Govern no espera el TSJC i diu que les restriccions entren en vigor aquesta matinada
  • CA

El Govern no pensa esperar una resolució del TSJC per publicar les noves restriccions per frenar la Covid-19, que considera que entren en vigor un cop apareguin al DOGC al voltant de les 01:00 hores de la nit de dijous a divendres, ha dit en un comunicat. En la nota admet tenir constància que el TSJC no resoldrà aquest dijous la qüestió de les noves mesures. Tot i així, el Govern diu que el paquet de restriccions entraran en vigor “de manera immediata” un cop apareguin al DOGC.

Segons el comunicat, la resolució publicada al DOGC inclourà una disposició en la qual es deixarà en suspens, fins que el TSJC es pronunciï, els tres aspectes que afecten els drets fonamentals: la prohibició de reunions de més de sis persones, la suspensió de l’activitat presencial a les universitats i la limitació de l’aforament les activitats de culte.

La resta de continguts de la resolució entrarà en vigor aquesta mateixa matinada, indica el Govern, que recorda que “totes les noves mesures es prenen amb urgència per fer front a l’increment de contagis de la COVID19 i tallar-ne l’expansió al més aviat possible”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa