MónTerrassa
González (CS): “L’Ajuntament ha deixat d’estar segrestat pel separatisme”
  • CA

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Terrassa, Javier González, ha afirmat que“l’Ajuntament ha deixat d’estar segrestat pel separatisme i torna a ser de tots gràcies a la denúncia de Cs, que com sempre vetlla per ser garantia de neutralitat, convivència i futur”.

El portaveu ha mostrat la seva “satisfacció” per la decisió de l’alcalde, Alfredo Vega (PSC), d’ordenar “que cessi la il·luminació de groc de la façana del consistori i la retirada del cartell de suport als polítics processats col·locat en l’edifici, just unes hores després que Cs presentés una denúncia sobre el tema davant la Junta Electoral de Zona (JEZ)”. El regidor ha assenyalat que “per primera vegada l’alcalde reacciona a la nostra petició sobre els símbols partidistes i en favor de la neutralitat de l’espai públic sense esperar que la JEZ li ho sol·liciti, com va fer en les passades eleccions Generals i Autonòmiques”. Des de l’Ajuntament es nega qualsevol relació entre la retirada i la demanda del grup taronja, tot i coincidr en el temps.

Javier González ha lamentat l’actuació “cínica” de Vega, ja que “coneixent la jurisprudència i la llei, ha tolerat aquesta propaganda il·legal durant mesos sent còmplice del separatisme al llarg de tot el procés”. El portaveu ha afegit que “ara, després de conèixer la denúncia de Ciutadans, emet una circular informant els portaveus com si la decisió fos una iniciativa pròpia”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: josep a març 14, 2019 | 08:39
    josep març 14, 2019 | 08:39
    Els Ciutadans ens portaren la felicitat, axó no so ni Deu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa