MónTerrassa
Giménez: “Inadmisible hipersexualitzar nens amb el taller de transvestisme”

Des de Populars Terrassa, considerem inadmissible que des de l’Ajuntament de Terrassa s’intenti hipersexualitzar i manipular els nostres infants, fomentant aquests tipus d’activitats basades en la ideologia de gènere i inadequades per a la seva edat.

Ens reiterem doncs, en demanar que la regidora responsable del departament de Cultura i del Festival TNT la senyora Rosa Boladeras cancel·li l’espectacle i dimiteixi immediatament.

El Govern municipal, en comptes de ser protagonista d’escàndols per intentar manipular els nostres menors, hauria de dedicar temps i recursos a solucionar les greus dificultats que sofreixen moltes famílies egarenques per a poder educar els seus fills en les millors condicions.

Per exemple podria convocar una segona edició de subvencions per atendre les gairebé 2.500 beques de menjador rebutjades aquest curs o finançar les 351 sol·licituds de places d’infantil 2 que han quedat a la reserva per manca de places.

Exigim al govern de Ballart que es dediqui a treballar per a solucionar els problemes reals dels nostres infants i les seves famílies.

Què és Drag Kids

El festival Terrassa Noves Tendències (TNT) impartirà la setmana vinent un taller de transvestisme que convida els menirs a reflexionar sobre la flexibilitat de gènere a través de la interacció amb tres Drag Queens.

“Drag Kids” es podrà veure el dia 1 d’octubre a les 18 hores al Centre Cívic President Macià, i el dia 2, a les dotze del migdia, a la Casa de la Música. El seu preu és de 5 euros, i només paguen entrada els infants. Es presenta com un “taller intergeneracional de transvestisme dirigit a famílies amb criatures”.

En el seu prospecte de presentació exposa que “ens inventarem un nou nom, li dibuixarem una cara i li escollirem la roba. Mares, pares i infants s’ajudaran a pintar-se i a construir-se a imatge i semblança d’aquesta versió altra de si mateixes. No es tracta de plantejar-nos grans preguntes, sinó de jugar i introduir el tema de la flexibilitat de gènere des de la plasticitat i el transvestisme”. L’espectacle es planteja com un pas per fer reflexionar a petits i grans, des d’un ambient “de calidesa, seguretat i cura compartida”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pep a setembre 23, 2022 | 17:28
    Pep setembre 23, 2022 | 17:28
    La "flexibilitat de gènere" és un invent i un negoci. Abans que estigués promocionada, maxipropagada i ultrapublicitada, la proporció de persones que feien "coses rares" (amb tot el respecte) en aquest sentit eren quatre gats. Et feia gràcia veure el sr. Manolo vestit de dona a les festes del poble de sa mare. A les dones que actuaven segons com, se'ls deia marimachos (sí, desafortunat). Als homes que actuaven segons com, se'ls anomenava marietes o el que fos (desafortunat també). I no parlo de les persones homosexuals. Anaves a segons quina sala de festes, en certes ciutats, i veies una àvia "marxosa" amb una gola sospitosa... però eren 4 gats. O menys. Ara no, ara es promociona i des de la llei del 2014 o 2015 la proporció de persones i personetes que declaren ser "de l'altre gènere" s'ha multiplicat per més de 3.000. No és un càlcul meu, hi ha estadístiques serioses. Qui hi ha al darrere? Què hi guanya? Són conspiracions i estratègies d'uns que ens volen encara més dividits, encara més distrets, i que així no ens ajuntem per lluitar contra els de dalt? Podria ser conspiranoia, però és tan coherent que podria ser la pura realitat. El divideix i venceràs ha funcionat quasi sempre. Ens enfrontem entre nosaltres, i així no fem pinya contra els qui mouen els fils.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa