MónTerrassa
García: “El PSC guanyarà a Terrassa el 10-N”
  • CA
La candidata número 13 del PSC per Barcelona, l'egarenca Gracia García
La candidata número 13 del PSC per Barcelona, l’egarenca Gracia García | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

La candidata número 13 a la llista del PSC per Barcelona a les eleccions al Congrés de Diputats, l’egarenca Gracia García, ha presentat aquest dijous al migdia els actes i accions de campanya que el partit desenvoluparà aquests pròxims dies amb motiu de la campanya de les eleccions generals pel 10-N. “És una campanya atípica perquè són unes eleccions forçades per la impossibilitat de formar un govern a Espanya”, ha subratllat García.

Malgrat que enguany no hi haurà cartelleria ni propaganda física als carrers, els socialistes sí que aposten per un format més proper, com són els tríptics o fulletons explicatius del programa electoral. “Volem fer una campanya explicativa, de tu a tu, d’escoltar les demanades de la ciutadania, perquè nosaltres sí que podem donar solucions a les necessitats reals de la gent”, ha dit l’egarenca.

Sobre les expectatives dels resultats, García ha estat optimista: “les enquestes diuen que guanyarem a Terrassa i que podem guanyar a Catalunya. Crec que farem uns resultats iguals o millors que els recollits el 28A quan vam ser la força més votada a la nostra ciutat”. Això sí, el PSC té l’ull posat en l’abstenció, i per això fa una “crit a la mobilització ciutadana”. Respecte a la polèmica generada per la desaparició “momentània” del programa electoral del PSOE de les paraules “federalisme i estat plurinacional”, García ha sentenciat que “A Terrassa, tenim molt clar que defensem el federalisme a capa i espasa“.

El PSC-PSOE planteja diversos actes de campanya a la nostra ciutat. Més enllà de visites a casals d’avis, centres cívics i entitats de lleure, es preveu com a acte principal el dia 6 un passeig pel Mercadal amb la candidata per Barcelona, Meritxell Batet. I el dia 8 està programada la visita del número 2, Francisco Polo. Els socialistes egarencs tancaran la campanya fent pinya a Barcelona amb Pedro Sánchez, “ens enorgulleix que hagi triat Barcelona per cloure la campanya, perquè reforça la idea que l’única via de solució a Catalunya és la llei i el diàleg”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa