MónTerrassa
Un futur millor per a Catalunya

La Diada de Catalunya és una data de gran importància. Els últims anys, l’11 de setembre ha adquirit un nou significat polític pels catalans i catalanes, i precisament per aquesta raó la conciliació es presenta com una necessitat urgent. Els i les socialistes fem d’aquesta demanda el nostre deure. Sabem que necessitem mobilitzar totes les nostres energies per abordar els reptes que la nostra societat afronta.

Catalunya és un territori que gaudeix de gran diversitat cultural i lingüística, el que fa poc realista la unanimitat. No obstant això, la nostra aposta pel diàleg comença a donar els seus fruits. El retrobament entre catalans i la cooperació entre institucions inicia un nou camí d’entesa, concòrdia i idees en comú.

Des de Terrassa, tercera ciutat de Catalunya, hem de ser un exemple per a la resta del país i celebrar una Diada centrada en la reflexió, la reconciliació i la germanor. El PSC Terrassa, un partit compromès amb la llibertat d’expressió i la democràcia, advoquem per aquest diàleg i entesa entre ideologies.

Hem de ser un exemple per a la resta del país i celebrar una Diada centrada en la reflexió, la reconciliació i la germanor

En la Diada, hauríem de dedicar-nos a celebrar tot allò que tenim en comú, així com celebrar la diversitat i aprofitar-la en el nostre benefici. La història de la nostra ciutat i de Catalunya està plena d’exemples de superació i d’èxits conjunts, i aquest esperit de col·laboració hauria de ser el focus de la jornada. La concòrdia permet la construcció de polítiques i solucions als desafiaments que enfronta Catalunya, com l’atur, l’educació, l’atenció sanitària o la sostenibilitat ambiental.

L’11 de setembre és un dia reivindicació i celebració de la història i cultura de Catalunya, i un pilar fonamental de la nostra identitat. Els i les socialistes de Terrassa tenim l’esperança d’un futur millor pel nostre país. Un futur en una Catalunya que haurà superat definitivament les ferides de la seva divisió.

Feliç Diada de Catalunya.
Alfredo Vega, Primer Secretari del PSC Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa