MónTerrassa
La FAVT reclama amb urgència un govern de Terrassa “sòlid i estable”
  • CA

La Federació d’Associacións de Veïns de Terrassa ha fet una crida a tots els grups polítics presents al ple municipal perquè “des de la generositat, sense personalismes ni un excés de tacticisme partidista, i en bé de l’interès de la ciutadania, constitueixin un govern municipal sòlid i estable”. La FAVT ha alertat que es tracta d’una “crisi institucional a l’Ajuntament sense precedents en la història democràtica dels últims 40 anys” i demanen una solució “immediata”.

La plataforma veïnal vol que aquest govern sigui capaç de gestionar l’Ajuntament de manera “eficient, transparent i amb la màxima radicalitat democràtica durant els divuit mesos que resten fins a les properes eleccions municipals, donant resposta a les principals necessitats de la ciutadania i garantint el correcte desenvolupament dels importants temes de ciutat pendents amb el màxim consens amb les entitats i els ciutadans”.

L’entitat ha emès aquest anunci després de veure amb “preocupació” que, en els últims mesos, l’evolució de la

situació general que estem vivint a Catalunya ha provocat una “paralització gradual” de l’Acció de Govern a la nostra ciutat, amb l’anul·lació del Ple municipal del mes de setembre, i el fet que s’han deixat de convocar gran part de les Comissions Informatives Municipals així com la majoria de Taules i Comissions de Treball amb què participa la ciutadania. Així doncs, reclamen que es pugui retornar “a la normalitat institucional de la manera més immediata possible” amb la idea que es puguin debatre i aprovar aquells temes urgents i que han quedat aturats davant la “pràctica desintegració del grup socialista” i el trencament del pacte de govern amb PDeCAT.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: mariano a novembre 09, 2017 | 21:54
    mariano novembre 09, 2017 | 21:54
    qui ha paralitzat les accions son JUnt x si, i la Cup.Feu una carta a ells.!
  2. Icona del comentari de: Vistalegre a novembre 10, 2017 | 08:13
    Vistalegre novembre 10, 2017 | 08:13
    El PSC ha arribat a una crisi final d'esgotament i manca d'idees. La sagnia de gent que ha anat patint a mesura que les seves posicions s'anaven dretanitzant i espanyolitzant els ha fet perdre suports però, sobretot, gent vàlida en els llocs de gestió, amb la qual cosa han quedat els més mediocres o, senzillament, inútils. Per superar-ho, en Ballart va farcir d'independents vàlids -bé, no tots, els que va aconseguir- a les darreres municipals. Ara queda la vella guàrdia, mama por!!!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa