MónTerrassa
Eva Candela suma un nou càrrec dins de l’executiva del PSC

La diputada i regidora de l’Ajuntament de Terrassa Eva Candela ha estat escollida per formar part de la nova executiva del PSC. La terrassenca suma un nou càrrec i exercirà com a nova secretària d’habitatge dins del Partit dels Socialistes de Catalunya. L’elecció ha tingut lloc aquest cap de setmana, dins del Congrés extraordinari, en el qual s’ha ratificat l’exministre Salvador Illa com a Primer Secretari del partit.

D’aquesta manera, Candela compaginarà el seu càrrec com a regidora a l’oposició a Terrassa i de diputada al Parlament de Catalunya, amb el de nova responsable en matèria d’habitatge dins dels socialistes catalans. La terrassenca s’ha mostrat agraïda per la confiança que ha dipositat en ellaSalvador Illa i ha expressat la seva il·lusió per treballar de valent a favor del dret a l’habitatge des del primer partit de Catalunya.

A més de Salvador Illa i Eva Candela, l’executiva ha quedat conformada per l’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret, com a viceprimera secretaria de l’Àrea d’Organització i Acció Electoral. Jaume Collboni és el viceprimer secretari de Política Municipal; Acció Política, per Alícia Romero; Igualtat i Acció Social, per Marta Farrés; i Millora de l’Autogovern i Programes, Meritxell Batet. El secretari d’Organització serà José Luis Jimeno, que fins ara era secretari de coordinació territorial. Joaquín Fernández serà el secretari de Política Municipal; Sònia Guerra, de Polítiques Feministes; Núria Parlon, de Polítiques de Seguretat i Ferran Pedret, de Millora de l’Autogovern. Miquel Iceta serà el president del partit i Núria Marín, la vicepresidenta. Èlia Tortolero serà la portaveu i secretària de comunicació. Francesc Trillas es manté com a secretari d’Economia i Hisenda i Raúl Blanco, com a secretari d’Indústria, Energia i Transició Digital.

Pel que fa als membres de la Federació del Vallès Oest, també destaca dins de l’excutiva, l’alcaldessa de Rubí Ana María Martínez, com a responsable de Comerç, i la tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Sant Cugat Elena Vila, com a responsable d’Esports.

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, amb la seva nova executiva al darrere en el congrés extraordinari. Imatge del 19 de desembre del 2021 | ACN

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa