MónTerrassa
Eva Candela (PSC): Posarem en marxa polítiques de creació d’habitatge públic
  • CA
aa

!--akiadsense-->

Els candidats de la federació Vallès Oest del PSC han presentat els aspectes claus del seu programa de les properes eleccions del 14 de febrer. Ana Maria Martínez, alcaldessa de Rubí i presidenta, ha recordat els dos candidats: Eva Candela i Rafael Güeto. Ha destacat que el projecte socialista és un projecte “guanyador i inclusiu, per lluitar per la recuperació social i econòmica de la ciutadania catalana”.

Eva Candela, regidora a l’ajuntament de Terrassa i experta en habitatge, ha dit que els socialistes “defensem l’accés a l’habitatge, i amb el president Illa posarem en marxa polítiques d’accés a l’habitatge, de rehabilitació de l’habitatge existent i de creació d’habitatge públic”. Ha assegurat que la protecció davant les desigualtats és la principal preocupació dels socialistes. La salut preocupa als socialistes, que volen “recuperar-ne l’orgull duent a terme totes les reformes necessàries per disposar d’uns serveis públics forts, universals, equitatius i de qualitat”. Per Candela, és imprescindible “reconèixer la tasca de l’atenció primària i avançar cap un sistema d’atenció al llarg de la vida, amb èmfasi en la prevenció”. Per acabar, els candidats han demanat el vot pel PSC per fer una política “de solucions i no de discussions”, per tal d’avançar plegats als “reptes incerts del futur”.

Rafael Güeto, tinent d’alcaldia a Rubí i expert en polítiques actives d’ocupació, ha explicat “la gran rellevància de tenir un govern realista i europeista per gestionar els projectes Next Generation, que han de rellançar la indústria catalana”. Considera que “no hi ha millor política d’ocupació que tenir un teixit productiu competitiu, que és el que desitgem els socialistes”.

Segons Güeto, la proposta del PSC inclou una transformació estructural en mobilitat, que també és necessària per la competitivitat del país: “El nostre programa inclou noves connexions ferroviàries que afecten al Vallès: la línia orbital, l’ampliació de la R4 i R8, entre d’altres”. També ha defensat “l’aposta històrica dels socialistes per l’educació accessible per a tothom, que és la millor manera de garantir el progrés social, la igualtat d’oportunitats i la cohesió social”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa