MónTerrassa
Terrassa demanarà subvencions pel Ciutat Europea de l’Esport
  • CA

En el ple telemàtic d’aquest divendres 18 de desembre s’ha llegit l’acord de la Junta de portaveis per demanar ajuda econòmica a la Diputació per tirar endavant el Terrassa, Ciutat Europea de l’Esport 2021. S’ha aprovat per unanimitat.

El regidor del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Terrassa, David Aguinaga, ha demanat à l’equip de govern que “sol·liciti a la Diputació una subvenció per a dur a terme els actes de commemoració de Terrassa, Ciutat Europea de l’Esport 2021”. La candidatura del municipi, una iniciativa impulsada per Cs, “és un honor i un privilegi” per a “una ciutat de gran tradició esportiva i amb grans equipaments”, ha afirmat. El regidor ha apuntat que “el govern sembla no ser conscient de la importància de la celebració, perquè no ha buscat suports externs com sí que van fer altres ciutats del nostre entorn en el seu moment”.

David Aguinaga ha recordat que el guardó mereix l’organització d’actes especials, ja que “l’esport és un important factor de cohesió social i un instrument per a la millora de la salut pública”. La Diputació ja va concedir subvencions a altres poblacions de la província com Mollet, Igualada o Sant Cugat del Vallès per a aquest esdeveniment. La iniciativa es presentarà a debat en Junta de Portaveus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa