MónTerrassa
ERC-MES deixa d’assistir a la Taula de residus per l’absència de les entitats
X
Isaac Albert, durant un acte d’ERC Terrassa | ERC TERRASSA

Aquest dimarts hi ha prevista una nova reunió de la Taula de Residus a les 18 hores on es planteja com a primer punt de l’ordre del dia un Balanç del Mandat per part de la presidència (és a dir el tinent d’alcalde responsable de l’Àrea), a banda de novament plantejament d’indicadors de seguiment i actuacions fetes.

Des del grup municipal d’ERC-MES es considera “absurd i poc pràctic per part del govern socialista tornar a convocar una reunió mensual d’aquest espai de participació sense haver solucionat les discrepàncies amb totes les entitats veïnals que ja fa mesos van abandonar la Taula per considerar-la una pèrdua de temps”. Tenint en compte que aquest havia esdevingut un dels òrgans de participació més actius per part de la ciutadania organitzada, “fer balanç del mandat sense les entitats presents és en sí mateix ja un contrasentit”, segons la coalició municipal.

El portaveu d’ERC-MES, Isaac Albert, recorda que “quan es va realitzar el passat mes de setembre el ple extraordinari de residus, ja es va plantejar com un dels punts imprescindibles per la millora en la neteja i la sostenibilitat de la ciutat una reformulació de la Taula cap a un Observatori més efectiu on les propostes de les entitats fossin escoltades i executades (cosa que no ha succeït durant aquesta legislatura)”. Des d’ERC-MES “S’ha volgut donar una oportunitat al govern, assistir a les darreres reunions i fer propostes a l’espera de reconduïr la situació però aquesta darrera convocatòria és senzillament un despropòsit”.

Des de la formació republicana no es creu que hi hagi ja marge temporal per solucionar aquesta situació en la present legislatura i, per tant, “no atorgarà representitivitat avui a un espai que el govern socialista ha desvirtuat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa