El regidor d’Urbanisme i Medi Ambient, Carles Caballero, ha volgut mostrar la posició d’ERC respecte a les darreres informacions aparegudes respecte a la continuïtat del Quart Cinturó més enllà de Terrassa. Des de Junts per Terrassa s’ha presentat una moció per aquest pròxim ple municipal en què es demana a l’Ajuntament pressionar perquè la B-40 arribi fins a Sabadell, una proposta que el mateix alcalde Jordi Ballart ja havia posat sobre la taula i traslladat a la Generalitat en una recent reunió amb el president Quim Torra.

Tanmateix, des d’ERC, soci de govern de Tot per Terrassa, la infraestructura del Quart Cinturó no s’acaba d’entendre de la mateixa manera. Caballero ha remarcat a través de les xarxes socials que la posició dels republicans és contrària al perllongament fins a la cocapital. Segons ha manifestat el regidor de Medi Ambient, “la resposta és que no. No serem còmplices d’aquesta política depredadora del medi natural i de la terra de les nostres filles i fills. Que fa 30 anys i avui també: No al IV Cinturó!”.

La seva aposta és la creació d’una “Ronda de Llevant” i argumenta: “que l’actual rotonda de Can Roca connecti amb la Ronda Oest a través de la via cívica depèn d’una Ronda de Llevant. Això també depèn de la Generalitat i, més concretament, de Territori, i encara més concretament del PDeCAT. Prefereixen destruir el territori i que pagui Espanya”, sentencia.