MónTerrassa
“L’equip de govern fa temps que ha perdut el pols de la ciutat i la rutina se’ls menja”

Avui s’ha celebrat el Ple Municipal extraordinari d’aprovació provisional de la modificació de les Ordenances Fiscals Municipals de Terrassa per a l’any vinent 2022, que s’ha aprovat sense oposició, i els polítics presents han deixat anar algunes frases interessants, a la sala i a les xarxes socials.

Meritxell Lluís, portaveu del grup municipal de Junts per Terrassa: “L’equip de Govern ja fa temps que ha perdut el pols de la ciutat. La rutina se’ls menja i acreditem una incapacitat greu per fer-hi front.”

Javier González, portaveu del grup municipal de Ciutadans: “Senyor Albert, vostè, quan escolta la paraula Tribunal Constitucional, es posa molt nerviós”.

“El TC ha fet la seva feina, cosa que no ha fet el legislatiu amb els governs del PP i el PSOE”.

“L’alcalde no lidera matèries clau com la neteja o la seguretat.”

Javier García, regidor del PSC: “Avui al ple de Terrassa per aprovar les ordenances fiscals (impostos i taxes) per a 2022 no hi ha absolutament ningú. Al final Tot per Terrassa i Esquerra Republicana aconseguiran el seu objectiu: que ningú vegi els plens municipals.”

Pep Forn, regidor d’ERC en resposta a Javier García del PSC: “Ningunejant a la premsa, Albert Roma, als treballadors municipals que permeten que la informació del ple arribi a tota la ciutadania. Ara, si volem públic en directe, potser sí que cal plantejar-se modificacions horaries i per fer-los més àgils.

Lluïsa Melgares, portaveu del grup municipal de Tot per Terrassa: “El Govern Municipal ha decidit congelar impostos i taxes per facilitar la reactivació econòmica de Terrassa.”

“Apostem per un creixement econòmic, per contenir impostos i taxes per contribuir a la recuperació familiar i de les empreses.”

“Toca bonificar les accions i actituds, potenciar, secundar i apostar per totes les accions que signifiquin transició energètica. Apostem per un nou escenari que respecti el mediambient així ho destaquem a les bonificacions presentades.”

Isaac Albert, primer tinent d’alcalde: “Volem que aquest sigui l’any de la reactivació social i econòmica a Terrassa i hem treballat perquè la fiscalitat municipal no sigui una càrrega per la ciutadania o les empreses”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa