MónTerrassa
Emprenyada del PSC Terrassa amb Jordi Ballart
  • CA
Marc Armengol en primer terme
Marc Armengol en primer terme | J. M.O.

!--akiadsense-->

Els regidors socialistes Marc Armengol i javier García “exigeixen” a l’alcalde Jordi Ballart que retiri una captura de pantalla d’una carta al director de Món Terrassa -on es fan acusacions greus contra l’exalcalde Alfredo Vega- que ha piulat a Twitter i una publicació que ha fet al seu mur de FB. Els membres del PSC ja han anunciat un querella contra els dos veïns autors de l’escrit. Armengol i García consideren injustificable que Ballart hagi fet aquestes dues accions i “doni volada a una notícia falsa. No es pot contrastar ni provar”. Els dos han expressat sorpresa. García ha explicat que li han demanat a l’alcalde que ho retirés, i asseguren que no han obtingut una respost positiva.

Ballart ha escrit a Facebook: “És intolerable fer segons quin tipus de política. Avui ha sortit a la llum la publicació d’una carta de dos veïns del passeig Lluïs Muncunill que diuen que dos regidors del PSC van quedar amb ells per malparlar de mi i del regidor de districte. Cap lliçó! És intolerable. Com és intolerable haver de desqualificar i referir-se a mi com a “maricón” per desprestigiar la meva feina. A partir d’aquí, aquests fets podrien constituir un delicte d’odi que no penso passar per alt.”

Armengol, present a la reunió amb els dos veïns -on ells diuen que es va atacar amb duresa Ballart i van aparèixer paraules homòfobes- rebla que en cap moment es van pronunciar les paraules que es posen en boca d’ell i de Vega. També ha explicat que s’havia optat per buscar una sortida i que el PSC ha penjat la carta al whats dels portaveus per parlar-ne. “No volíem que la carta saltés a l’escena política, perquè ara no beneficia ningú”. La trobada de portaveus no s’ha pogut fer per la impossibilitat que hi assistissin els representants de Junts i de Cs. Sí que se n’ha fet una de bilateral entre Tot per Terrassa i el PSC, de la que els socialistes no han sortit gens contents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa