MónTerrassa
El govern vol més policies a Terrassa per evitar les cues per renovar el DNI
  • CA

El govern de Terrassa (PSC i PDeCAT) presenta en el ple municipal d’aquest dijous, dia 29 de juny, una proposta de resolució en què insta a l’Estat a adoptar de “forma urgent les mesures necessàries” per incrementar les dotacions de personal a les comissaries de la Policia espanyola de la província de Barcelona i així “evitar les cues injustificades” a l’hora de renovar el DNI, el passaport i la realització d’altres tràmits durant la temporada d’estiu.

L’executiu local considera que el govern espanyol ha de solucionar al més aviat possible la situació de caos generat, perquè “no es pot permetre que persones hagin de dormir al carrer per a poder renovar el DNI, el passaport o realitzar altres tràmits bàsics” i subratlla que “l’Estat ha de millorar la presència dels seus serveis a Catalunya”. PSC i PDeCAT consideren que l’aglomeració a les portes de la comissaria de Terrassa i de la comarca és fruit “de la mala gestió del Govern espanyol i la falta de personal a les comissaries”, les quals ocasiona ocasiona situacions extremes”, i sentencien que “aquesta situació, que es produeix any rere any, és insostenible i inadmissible”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Albert Soler a juny 26, 2017 | 14:09
    Albert Soler juny 26, 2017 | 14:09
    Si diuen que la situació és insostenible, val la pena que li proposem la millora al conseller de sistenibilitat, Josep Rull, que ès terrassenc. També ho és el Millo, del PP, delegat del govern central a Caralunya. El que ja no sé és si és el Millo o el millor. Que ho demostrin.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa