MónTerrassa
Les dones d’ERC volen tenir encara més presència en la vida política del Vallès
  • CA

Les secretàries de feminismes d’Esquerra Republicana de Catalunya del Vallès Occidental i les dones electes del partit comarcal van trobar-se aquest dijous, amb Carme Forcadell. Aquesta trobada tenia com a objectiu “generar un espai de coneixença, vincles i treball en equip”. Va ser la secretària general, Marisa Vera, l’encarregada de donar la benvinguda a les assistents recordant tots els càrrecs que l’agrupació té a la comarca però amb un missatge de futur, “a les properes municipals encara volem obtenir més representació femenina” tot afegint que “des de la secretaria de feminismes nacional i comarcal, es farà un treball específic i acompanyament per la preparació de les properes eleccions municipals”.

Forcadell, la gran protagonista de la trobada després del temps en què ha estat empresonada, va recordar a les presents que “és
important que les dones hi siguem (a la política). Nosaltres, com a dones, volem tenir poder, però volem tenir aquest poder no per fer el mateix de sempre, volem fer la transformació feminista”. L’expresidenta del Parlament va assegurar que “la revolució més important del segle XXI serà la revolució feminista, i transformarà realment el món i la societat”.

Les dones electes i secretàries de feminismes han pogut intercanviar impressions i experiències del seu dia a dia. Un dels punts en què es va fer més incidència és en les “dificultats encara existents de compaginar les tasques de la vida política activa amb les personals”. També es va recalcar que cal “teixir, encara més, una xarxa de contacte i suport entre les dones que fan el pas a la política”. En aquest sentit, Forcadell va subratllar que “és primordial aconseguir la compaginació de la vida real amb la vida política, les dones que accedeixen al poder poden fer el canvis necessaris per aconseguir canviar les coses”.

Trobada d’electes d’ERC al Vallès Occidental | ERC Vallès

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa