MónTerrassa
La diputada Najat Driouech ve a Terrassa per conèixer la realitat marroquina

La diputada d’Esquerra Republicana Najat Driouech visitarà aquest pròxim divendres dia 22 de març Terrassa per conèixer de primera mà la realitat de la comunitat marroquina a la ciutat i escoltar directament els testimonis dels seus protagonistes. Com a primera dona musulmana en obtenir representació al Parlament de Catalunya, “Driouech ha insistit en realitzar aquesta visita a la tercera ciutat del País en un moment especialment sensible, on algunes forces polítiques estan instigant discursos xenòfobs amb visions falses de col·lectius com el marroquí i altra ciutadania nouvinguda”.

Amb l’objectiu de visibilitzar la diversitat i el valor que aquesta aporta a la a ciutat, la diputada Najat Driouech, acompanyada pel portaveu d’ERC-MES a Terrassa, Isaac Albert, realitzarà una visita a l’escola Mare de Déu de Montserrat, un exemple d’escola inclusiva, on s’ha demostrat que els alts índexs de població nouvinguda no són contradictoris amb els bons resultats escolars, gràcies en aquest cas a un bon projecte i la implicació de la comunitat educativa.

Posteriorment, la diputada es desplaçarà fins al Centre Cívic Montserrat Roig, al barri de Ca n’Anglada, en un acte obert on s’ha convidat a diferents persones de la comunitat musulmana, així com d’altres col·lectius de la ciutat, per atorgar-los el protagonisme i que puguin explicar a la diputada la realitat del seu dia a dia, els reptes als quals s’encaren i intentar dibuixar els camins necessaris d’inclusió que puguin desenvolupar-se dins la ciutat de cara al futur.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: LA PERFÈRIA a març 22, 2019 | 14:32
    LA PERFÈRIA març 22, 2019 | 14:32
    Un model d'escola guetto direu???. Ho sento però vergonya, ERC crec que va saber a Terrassa hi havia un barri com Can Anglada 10 minuts abans de començar aquest ball de bastons que és el procés. Conec bé Can Anglada precisament mai han tingut cap proposta ni interès pel barri, dintre d'aquest també podem afegir a CIU. Vergonyós. A qui volen enganyar, no tenen bastant amb les mentides d'aquests últims anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa