MónTerrassa
Declaració del Consell d’Alcaldies del Vallès Occidental davant la situació actual de la pandèmia a Catalunya
  • CA

El Consell d’Alcaldies del Vallès Occidental reunit avui ha acordat traslladar a la Generalitat de Catalunya la següent declaració en relació a la situació actual de la pandèmia a Catalunya.

1. Manifestar la impossibilitat del món local de donar compliment a les mesures que ha plantejat la Generalitat de Catalunya aquesta setmana.
2. Manifestar la necessitat de criteris clars i únics en relació a la suspensió o no d’activitats culturals i associatives, per tal que no hi hagi cap mena de dubte al respecte, així com també sobre el tancament de parcs i espais públics.
3. El Consell d’Alcaldies considera que les mesures plantejades a dia d’avui no són suficients per atendre la situació epidemiològica que vivim a Catalunya.
4. Demanar un reforç de l l’Atenció Primària de Salut a la nostra comarca que viu una situació de tensió important.
5. Manifestar la necessitat d’una major coordinació entre els diferents departaments de la Generalitat de Catalunya a l’hora de prendre decisions.
6. Reivindicar la importància del món local per poder pactar les mesures. El món local està per col·laborar i per treballar conjuntament amb l’autoritat sanitària competent que en aquest cas és la Generalitat de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa