MónTerrassa
La CUP supera en 8 barris de Terrassa el 5% dels vots
  • CA

El PSC va guanyar a Terrassa les eleccions espanyoles que s’han celebrat aquest diumenge a tot l’Estat -escrutat el 100 per cent-. El segon lloc ha estat per ERC, mentre que darrere han quedat -i per ordre- ECP Guanyem el canvi, Junts per Cat/Junts, VOX, PP, Cs i CUP.

L’Ajuntament ofereix la possibilitat de veure en detall quins són els partits més votats per barris. Així, centrant-nos en el partit de la CUP podem veure en quina zona de Terrassa ha estat més votada i a quina zona menys. Els anticapitalistes van recollir un total de 5.649 vots a tota la ciutat de Terrassa, el que va representar un 5,04%.

Ha estat al barri de l’Antic Poble de Sant Pere on han tret els millors resultats, situant-se com a tercera força, i recollint un 12,77% dels vots. El podi el completa el Centre, amb el 9,92% dels vots, i Vallparadís, amb el 7,72%. Cal dir que en vuit barris, la CUP aconsegueix superar el 5% de vots.

Com a dada curiosa, destaca el barri de Vilardell, on els cupaires van treure 0 vots. Per nombre de vots, és al Centre on n’han tingut més amb 1.154, seguit de Ca n’Aurell -encara que el % després sigui inferior- amb 874 vots.

Els vuit barris de Terrassa on la cup supera el 5%
Els vuit barris de Terrassa on la cup supera el 5% | AJ. Terrassa

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa