MónTerrassa
CUP renuncia a veure castells de Festa Major des del balcó i sorteja passis
  • CA

Tal com ja ha portat a terme els dos darrers estius d’ençà que va entrar a l’Ajuntament, la CUP Terrassa no farà ús dels dos passis que els pertoca, en tant que grup municipal, per accedir al balcó del consistori durant l’actuació castellera del diumenge de Festa Major. Segons la regidora Maria Sircvent, “poder accedir al balcó municipal per veure des d’allà els castells és un petit privilegi”.

En aquest sentit, avui s’obre un sorteig via Xarxes Socials per a que tothom que ho desitgi pugui participar. Per a fer-ho només cal utilitzar el hastag de la campanya, que és #PerFestaMajorElPobleAlBalcó (escrit indistintament en minúscules com majúscules).

Caldrà fer esment d’aquest hastag per via del compte de Twitter (@CUPTerrassa), o de la pàgina de Facebook (www.facebook.com/CUPTerrassa) o d’Instagram. També es pot enviar un e-Mail a l’adreça [email protected].

El termini ja ha començat i es tancarà el dijous, 28 de juny, a la mitjanit. El sorteig es realitzarà divendres al matí i es donarà a conèixer el nom de la guanyadora (que tindrà dos passis per accedir-hi).

Es tracta del tercer any que la CUP realitza aquest petit acte festiu i es consolida com una tradició ‘cupaire’ per Festa Major. L’any passat hi van participar 68 persones al sorteig, mentre que el 2015 van ser 72 les participants. El nom de la guanyadora va ser seleccionat per les mans innocents de dues joves castelleres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa