MónTerrassa
La CUP obre un nou local a Terrassa
  • CA
La CUP obre un nou local a Terrassa | CUP

!--akiadsense-->

La CUP inaugura aquest divendres el seu nou local social, que estarà ubicat a la frontera entre el sud del Centre i el barri Segle XX. “L’aposta per tenir un espai propi respon al creixement constant i sostingut del moviment de l’Esquerra Independentista, especialment marcat des de la tardor de 2017 i les lluites diàries en defensa del referèndum de l’1 d’octubre!. Així, la militància de la CUP necessita un espai més gran, permanent i estable on desenvolupar les tasques diàries.”

La CUP ha decidit fer un salt endavant en la seva estructura. Ubicat a la carretera Montcada 155, hi podrà fer reunions sectorials i assemblees, així com gaudir de suport logístic per a l’acció de carrer i un punt de trobada per socialitzar-les i compartir experiències. Fins ara, es reunia al casal popular Atzur, així com a diferents centres cívics de la ciutat.

La CUPconvida a la inauguració d’aquest divendres, dia 1 de juny, a partir de les set de la tarda. Es comptarà amb les intervencions de l’exregidora Maria Sirvent i de l’actual representant al Ple, Marc Medina; així com d’Alba Díez, militant que acaba d’entrar a la formació, i un veterà que participà de la fundació de la CUP a Terrassa l’any 2003.

A més a més, es farà un recital poètic, de la mà de Clara Beltrà, Selena Cotarelo i Andrea Ceballos. Posteriorment, hi haurà un pica pica de pintxos de truites variades, “ja que com va dir el company de Vic Joan Coma, imputat davant l’Audiència Nacional, “per fer una truita cal trencar els ous””. Paral·lelament, les assistents a la festa podran participar de la Fira d’Intercanvi de llibres i revistes de ‘Pensament Crític’ ). El hall estarà guarnit amb l’exposició de pintures de l’artista guerrillera Inty Maleywa, lligada a les FARC i actualment en desmobilització.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa