MónTerrassa
La CUP precinta cases d’apostes de Terrassa
  • CA

La CUP Terrassa ha precintat les cases d’apostes de la ciutat aquest matí. Els carrers s’han llevat amb les persianes de les sales de joc -com el Bingo Egara, Orenes Sports Bar & Saló de Joc, o Vali Park- amb cintes i alguns papers i adhesius on s’hi podia llegir “Tanquem les cases d’apostes”. Aquesta activitat forma part de la campanya contra les cases d’apostes que el grup municipal va iniciar el passat 29 d’octubre, i avui han tornat a sortir al carrer “per fer el que l’Ajuntament i la Generalitat haurien de fer: tancar les cases d’apostes“, han afirmat des de la CUP en un comunicat.

“Avui hem precintat les cases d’apostes, que hem vist com han anat creixent en els últims anys a la nostra ciutat. No podem romandre inactius davant d’aquesta expansió de les cases d’apostes que cada cop atrauen un públic més jove atrapant-los en la ludopatia“, explica el grup polític en aquest comunicat. Així doncs, han subratllat que cal tancar aquest tipus d’establiments i obrir “més centres esportius i culturals municipals i gratuïts, llocs de trobada per a les veïnes i veïns dels nostres barris“.

No és la primera vegada que els establiments d’aquest tipus d’oci es lleven amb els locals precintats. El passat 29 d’octubre, quan es va engegar la campanya, la CUP va precintar el local Sportium del Mercat del Triomf amb una gran pancarta on s’hi podia llegir “Tanquem les cases d’apostes. Apostem pels nostres barris”

“L’aposta perduda”

Des de la CUP Terrassa també creuen que cal fer una aposta ferma per una campanya informativa i de conscienciació sobre les conseqüències i l’impacte que tenen les cases d’apostes a la ciutat. Per això aquest proper dijous 18 de novembre a les 19:00h al Centre Cívic President Macià tindrà lloc la presentació del llibre “L’aposta perduda” de Cristina Barrial i Pepe del Amo, activistes de Madrid que fa anys que lluiten contra les cases d’apostes a la ciutat espanyola. “Una ciutadania informada és una ciutadania crítica i combativa”, conclouen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa