MónTerrassa
C’s vol més llocs públics a Terrassa per fer intercanvi d’estris i objectes
  • CA

!--akiadsense-->

Carmen Ortuño i David Aguinaga, de C’s Terrassa | C’s

!--akiadsense-->

L’edil del grup municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Terrassa, David Aguinaga, ha reivindicat que “es fomenti l’economia col·laborativa” mitjançant les transaccions entre iguals a través de plataformes tecnològiques, i que es creïn espais d’intercanvi per a l’ús temporal de béns i serveis. En aquest sentit, el regidor de C’s ha reclamat que “el govern local dissenyi una estratègia municipal encaminada a afavorir-la”. Entre altres accions, Aguinaga ha proposat “l’organització i coordinació de jornades gratuïtes de reparació d’estris i aparells electrònics amb el suport de persones o empreses, o facilitar espais municipals com els centre cívics per a la recollida i préstec d’objectes”.

Des de Ciutadans de Terrassa es considera que com més accions s’impulsin d’economia col·laborativa més beneficiós serà per a la ciutat, ja que li permetrà “lluitar contra el canvi climàtic i reduir les emissions de CO2, al mateix temps que reduir despeses d’economia domèstica i generar noves oportunitats de treball en determinats col·lectius socials”. Així mateix, “l’economia col·laborativa també és una nova eina d’inclusió social”, ha manifestat Aguinaga.

Finalment, el regidor de C’s Terrassa ha recordat també que s’hauria d’“aliniar l’oferta formativa del ‘Servei Municipal d’Ocupació’ amb les noves oportunitats de treball creades a l’entorn de l’ús de les plataformes tecnològiques, ja que no sempre estan a l’abast de les persones que volen emprendre models de negocis digitals”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa