MónTerrassa
C’s vol portar Treball als barris a més zones vulnerables de Terrassa
El regidor David Aguinaga
El regidor David Aguinaga | C’s Terrassa

!--akiadsense-->

El regidor del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Terrassa, David Aguinaga, ha sol·licitat ampliar l’actual programa Treball als barris a altres punts de la ciutat“d’alta vulnerabilitat ocupacional”. Actualment la iniciativa s’aplica al districte II i a La Maurina “amb molt bons resultats”, ha indicat. L’objectiu de Cs és que s’estengui a altres zones amb situacions precàries per “l’alta incidència d’atur que coincideix a més amb importants problemes residencials i econòmics” com a Can Parellada, Can Palet II, Guadalhorce, Sant Llorenç i Can Tusell.

David Aguinaga diu que “l’atur continua sent el principal problema de la nostra ciutat” i que afecta sobretot a col·lectius especialment vulnerables com “la població de més de 45 anys o joves que no van completar la formació acadèmica”. Per això, onsidera que l’actual programa Treball als barris, que es basa en un treball de camp a través de les entitats dels barris i els serveis socials municipals, “és una bona eina per lluitar contra el problema i ajudar aquestes persones a la seva reinserció laboral”.

El responsable de Ciutadans ha insistit que “un pla amb eficàcia contrastada com aquest permetrà abordar amb més garanties la situació”, ja que es duu a terme “amb una perspectiva transversal, per edats i perfils socio laborals”. La proposta de Cs, que es presentarà a aprovació en el proper ple, contempla que s’engegui entre aquest any i 2019.

Nou comentari

Comparteix