MónTerrassa
C’s Terrassa vol neutralitat política de les entitats subvencionades
  • CA
Carme Ortuño | C’s

!--akiadsense-->

La regidora del Grup Municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Terrassa, Carme Ortuño, ha defensat que “les subvencions públiques de la ciutat han de ser útils per als ciutadans i oferir solucions a les seves necessitats “, en referència a les noves ordenances municipals.

Les comissions avaluadores de les subvencions han d’analitzar l’execució econòmica de cada projecte, la qualitat de les actuacions de les entitats i l’impacte i utilitat social”, ha assenyalat. En aquesta línia, Ortuño ha posat com a exemple que s’ha donat el cas en algun municipi on diverses entitats culturals que reben ajudes signen manifestos de suport públic a l’alcalde en campanya electoral.

“Estem disposats a incloure una esmena a la reforma de la noves ordenances que garanteixi la neutralitat política de totes aquelles entitats culturals”. De la mateixa manera que “les administracions estan obligades per llei a mantenir la neutralitat política, demanem el mateix perquè les entitats no aprofitin els diners públics per fer proselitisme partidista”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa