MónTerrassa
Cs Terrassa vol eliminar el taller de transvestisme per a menors
  • CA

La regidora del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Terrassa, Isabel Martínez, també candidata a l’alcaldia en les eleccions municipals que se celebraran el mes de maig de 2023, ha comparegut avui en roda de premsa per exposar les propostes que el partit liberal presentarà al proper ple municipal que se celebrarà divendres 30 de setembre de 2022 a l’edifici consistorial situat al Raval de Montserrat.

Okupacions i desnonaments

El grup taronja ha presentat una moció per a “limitar els empadronaments quan concorrin causes com la mobilitat reiterada entre municipis en curts períodes de temps, l’acreditació d’actes delictius reiterats perpetrats pel sol·licitant, la no acreditació de la identitat o la inexistència de títol habilitant per accedir a l’habitatge”, ha exposat Martínez.

Martínez ha assegurat que demanaran “sistematitzar una comprovació semestral per part de la policia municipal dels residents empadronats sense títol habilitant” amb la finalitat de “recollir dades sobre okupacions, desnonaments, regularitzacions i balanç de moviments per actuar en conseqüència”.

Ciutadans reclama al govern municipal que “en els casos d’ocupacions lligades a altres delictes com poden ser la producció o el tràfic de drogues incoï processos judicials i comparegui, si s’escau, com acusació particular en nom de la ciutadania de Terrassa”.

El grup ha demanat desprogramar el taller intergeneracional de travestisme “Drag Kids!” previst per aquest cap de setmana dins del Festival TNT. “El destí dels recursos públics ha d’atendre sempre l’interès general i, en qualsevol cas, evitar fer-ne ús per difondre propaganda de la ideologia de qui governa en cada moment”, ha declarat Martínez, qui ha afegit que “tractant-se d’infants de 6 a 12 anys, no es garanteix que l’activitat proposada tingui garanties pedagògiques”.

Per conèixer el projecte lingüístic de les escoles

Ciutadans presentarà una tercera proposta perquè l’Ajuntament de Terrassa publiqui els projectes lingüístics dels centres escolars de Terrassa amb la finalitat que les famílies en siguin coneixedores.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa