MónTerrassa
Cs Terrassa no segueix PSC i Junts continuarà dins del Pacte de Ciutat
  • CA

Ciutadans (Cs) Terrassa trasllada 60 propostes al Pacte de Ciutat, d’on no pensa marxar. Com sí que ha fet la resta de l’oposició, el PSC ja fa uns dies i avui Junts.

Javier González ha assenyalat que “de moment continuarem treballant’hi, entre altres raons perquè Tot per Terrassa no és Terrassa”. El Portaveu del Grup Municipal a l’Ajuntament ha recordat que el mes d’abril ja va expressar la voluntat del seu grup de treballar per a concretar un pacte de ciutat al costat de la resta de forces polítiques i obert a la societat civil. “Ja s’han posat en marxa els grups de treball, i tots els partits s’han mostrat generosos a l’hora d’aportar idees”, i n’ha enumerat algunes de Ciutadans.

“En el grup de promoció de la ciutat hem proposat incrementar la dotació del programa ‘Treball als barris’”, en el grup social hem compartit la necessitat de “incrementar el suport a les polítiques sobre conciliació laboral en l’era post-COVID”, i en el grup de sostenibilitat “hem presentat diverses iniciatives per a desencallar aspectes del pla urbanístic que millorin l’àmbit comercial i d’empresa a la ciutat”.

González s’ha mostrat satisfet d’aquesta primera aproximació realitzada en els grups de treball per al Pacte de Ciutat “hem compartit seixanta idees o proposades fruit del treball dels afiliats de Ciutadans, però són per a la ciutat”. González ha tornat a assenyalar la necessitat que el partit de l’alcalde Tot per Terrassa (Txt) assumeixi que és imprescindible el respecte institucional “no ens va semblar adequat que l’alcalde es fes ressò d’uns suposats insults cap a la seva persona en boca de regidors d’aquest ajuntament” i ha precisat “les seves aparents disculpes queden ofegades en un missatge en xarxes que convida a pensar en tot el contrari, encara que és el PSC qui les ha d’acceptar”, i afegeix “però de moment continuarem treballant pel Pacte de Ciutat, entre altres raons perquè Tot per Terrassa no és Terrassa”.

González ha remarcat que “és condició necessària la participació de tots els grups polítics amb representació l’ajuntament” i ha afegit que, no obstant això “és només el preàmbul a la participació de la ciutadania en la projecció de Terrassa més enllà de la COVID-19”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa