MónTerrassa
Cs Terrassa vol una lectura pública del Quixot el dia de Sant Jordi

Ciutadans (Cs) Terrassa vol una lectura pública del Quixot el dia de Sant Jordi, el 23 d’abril vinent, el dia que el grup pensa que s’hauria de convertir en la Diada de Catalunya. La formació que lidera ara mateix Isabel Martínez a la capital vallesana, Carlos Carrizosa al Principat, i Inés Arrimadas a Espanya, aposta pel clàssics dels clàssics, una de les obres mestres de la història de la literatura universal.

Una lectura del Quixot a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Terrassa

El Grup Municipal a l’Ajuntament de Terrassa presentarà una proposta perquè des del Consistori d’organitzi la lectura al saló de Plens, en el marc del Dia Internacional del Llibre. Ha estat la regidora del partit i flamant candidata a l’alcaldia en les eleccions del mes de maig de 2022, Isabel Martínez, qui ha fet pública aquesta proposta. Segons reblens des de Ciutadans, amb la lectura del Quixot es pretén “fomentar la cultura i la lectura entre el conjunt de la ciutadania”.

“El 23 d’abril, diada de Sant Jordi, se celebra el Dia Internacional del Llibre amb l’objectiu de fomentar la lectura, la indústria editorial i la protecció de la propietat intel·lectual per mitjà del dret d’autor”, ha declarat Martínez, que ha afegit que “a més, en aquesta data tan assenyalada també se celebra el Dia de l’Idioma Espanyol a les Nacions Unides”.

El dia en què va morir Miguel de Cervantes

L’elecció d’aquest dia atén l’aniversari de la defunció de Cervantes, qui és considerat el gran geni de les lletres espanyoles. Amb aquesta iniciativa el partit taronja pretén “fomentar el coneixement de la figura de Miguel de Cervantes, sobretot entre la població més jove de Terrassa”. Aquest acte comptaria “amb la participació de les entitats de la ciutat i la ciutadania en general, promovent la participació i planificant una lectura ordenada durant tot el dia”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pere a març 23, 2023 | 13:44
    Pere març 23, 2023 | 13:44
    Aquest partit anomenat el partit de Rivera, com hi havia un altre partit de la Diez del qual ningú se'n recorda, vol acabar com sempre ha fet amb performances i "pollos" per a intentar provocar. Aquesta mena d'espanyolització a través d'un partit que solament ha viscut d'això de provocar i fer el mec diu molt de com és el xovinisme espanyol. El més ridícul de tot és que al capdavall els "líders" i "promotors" d'aquest grupuscle han acabat fugint voluntàriament cap a Espanya, recordeu Rivera, Arrimadas, Girauta, Espejo... on son i on viuen ara. Com diuen en la seva llengua, per a fer aquest viatge al seu paradís i on se senten molt bé i ara ací ningú els troba a mancar, no calien "tantes alforges". Haguessin pogut fer el mateix viatge sense emprenyar durant tants d'anys ni fotre tant de merder espanyol, han deixat ben clara quina era la intenció abans de fotre el camp.
  2. Icona del comentari de: Georgina a març 23, 2023 | 16:02
    Georgina març 23, 2023 | 16:02
    Jo exigeixo una lectura pública d'Els Barrufets però en francès, per Sant Jordi. La meva germana, una de Pepe Gotera y Otilio. Som de Ciudad-ANOS.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa