MónTerrassa
Cs Terrassa exigeix un pla de xoc per millorar neteja i seguretat
  • CA

La regidora i alcaldable de Ciutadans (Cs) Terrassa, Isabel Martínez, ha presentat les propostes que presentarà el grup municipal taronja al proper ple municipal d’octubre. D’entre aquestes cal destacar un “pla de xoc als barris de Terrassa per millorar polítiques en matèria de seguretat, neteja, manteniment, mobilitat i promoció econòmica”. Martínez ha lamentat que “els barris de la ciutat estiguin oblidats pel govern municipal” i pretén “presentar una proposta perquè el govern de Terrassa adquireixi un compromís real per a canviar aquesta tendència”.

En aquest mateix sentit s’ha presentat una segona proposta per “garantir que tots els barris tinguin llums de nadal”“S’han de dinamitzar tots els eixos comercials de Terrassa i fer costat als petits i mitjans comerços de la ciutat”, ha declarat Martínez. 

Per altra banda, el partit liberal ha fet pública una proposta per incloure Terrassa a la xarxa de ciutats amigues de la infància, una proposta per a instal·lar una pantalla de gran format per seguir el mundial de futbol a Terrassa i una darrera per modificar el reglament d’honors i distincions de la policia municipal per “excloure els càrrecs electes de la corporació municipal” d’aquestes distincions”.

EXPOSICIO DE MOTIUS

“El comerç local ha estat un dels sectors que més ha acusat la crisi del Covid-19 i actualment la pujada dels costos. Una situació que afecta sobre tot al petit comerç regentat per treballadors autònoms. Aquesta successió de crisis econòmiques ha fet que la societat, ara més que mai, s’hagi adonat de com és de necessari mantenir actiu aquest sector. Però només la conscienciació no és suficient i els Ajuntaments han de recolzar el petit negoci impedint el deteriorament del l’entorn des d’un punt de vista físic i cívic, i no reaccionant davant les queixes sinó amb una tasca planificada, estratègica i dotada de recursos.

Per tant, constatant que no es fa una tasca preventiva efectiva que tingui cura del petit comerç. Tenint en compte que a la nostra ciutat són les qüestions relaciones amb la neteja, la seguretat, el manteniment, la mobilitat i la promoció, elements d’àmbit municipal que no es resolen satisfactòriament després d’anys de demandes i reivindicacions, proposem els següents.”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa