MónTerrassa
Cs Terrassa esbatussa Ballart i santifica la Constitució
  • CA

Cs Terrassa n’està fins als nassos i no es mossega la llengua. “Un any més, Terrassa no commemorarà el Dia de la Constitució per la reticència del partit de Ballart perquè per a Tot per Terrassa celebrar la constitució és un acte de radicals, com va afirmar la portaveu del seu partit en un Ple municipal de 2019”. Així de contundent s’ha expressat el portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Terrassa, Javier González, qui també ha lamentat el que considera “obcecació de Tot per Terrassa per no celebrar el Dia de la Constitució a la ciutat”.

González ha considerat que l’actitud de Tot per Terrassa respon “a una maniobra més del partit de Jordi Ballart per a no molestar als seus socis independentistes de govern”. A més a més, el portaveu taronja ha volgut reivindicar en roda de premsa el paper que la Constitució Espanyola exerceix com a “garant dels drets, les llibertats i la convivència de tots els espanyols” i per aquesta raó ha assenyalat com “la Constitució és la norma suprema de l’ordenament jurídic espanyol a la qual estan subjectes tots els poders públics i tots els ciutadans del nostre país” i ha estat l’instrument “clau perquè Espanya sigui una democràcia plena per davant de països com Portugal, Bèlgica o els Estats Units”.

El partit ha anunciat que durant tota aquesta setmana han dut a terme una campanya publicitària a Terrassa “per reivindicar el paper que exerceix la Constitució com a garant del dret de tots els espanyols a usar l’espanyol” i ha anunciat la celebració d’un acte, el pròxim dia 6 de desembre, en el qual “Ciutadans reivindicarà els drets i llibertats fonamentals que consagra la Constitució”. La defensa del castellà ha estat sempre un dels temes recorrents dels taronges. El seu portaveu a la ciutat, Javier González, barreja més o menys a parts iguals els dos idiomes oficials en les seves intervencions a la sala de plens.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa