MónTerrassa
Cs Terrassa vol descomptes en aparcaments per a revitalitzar comerços
  • CA

El grup municipal de Ciutadans Terrassa (Cs Terrassa) sol·licitarà en el Ple Municipal del mes de febrer que l’Ajuntament de Terrassa impulsi una campanya de vals descompte en aparcaments per a dinamitzar el comerç local. Per a fer-ho, el partit taronja proposa “aplicar un descompte del 50% en estacionaments de 30 minuts, tant en els sis pàrquings d’Egarvia com a les zones blaves de Terrassa”.

El regidor del grup municipal, David Aguinaga, considera que la falta d’aparcament a la ciutat “és un problema que afecta greument als compradors” i el fet que hi hagi tant aparcament de pagament fa que “molts compradors optin per opcions externes a la ciutat per a fer les compres”. Per altra banda, també ha posat èmfasi en el fet que, actualment, “no s’han renovat les campanyes de descomptes aplicables a vals comercials” i que “durant l’any 2021 es van oferir vals descompte d’aparcament gratuït només als sis pàrquings d’Egarvia, el que suposa un greuge comparatiu entre comerços”.

Per tot això, Aguinaga considera que aquesta mesura és “necessària per a revitalitzar els comerços locals, un dels sectors més afectats per la crisi de la Covid-19” i ha afegit que “existeix una gran conscienciació per part dels ciutadans per a fer costat al comerç egarenc, però la conscienciació no és suficient i l’Ajuntament els ha de donar suport a activament”.

Cs Terrassa demana l’ús de Bizum a l’Ajuntament

El grup també registrarà una proposta per a presentar al Ple Municipal Ordinari del mes de febrer en la que es demanarà que els pagaments de tributs, taxes i sancions municipals puguin efectuar-se mitjançant Bizum. L’objectiu de la proposta és que els contribuents “puguin comptar amb una opció senzilla de pagament de tributs que els faci la vida més fàcil i, a més, sigui un mitjà de pagament sense cap cost associat”, ha sentenciat el portaveu Javier González. Segons ha explicat el portaveu al consistori egarenc, “l’Ajuntament de Terrassa ha de facilitar les gestions als ciutadans” per això ha especificat que “els serveis municipals han d’adaptar-se com més aviat millor al segle XXI”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa