MónTerrassa
C’s Terrassa, al Saló Internacional del Cicle Integral de l’Aigua Iwater
  • CA

El portaveu del grup municipal Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Terrassa, Javier González, assistirà al Saló Internacional del Cicle de l’Aigua Iwater que se celebrarà aquesta setmana a Barcelona.

González ha explicat que dimecres que ve participarà en una taula rodona en la qual “es tractarà sobre els diferents models de gestió de l’aigua i el seu governament”.

En la taula de debat, a més de l’edil de C’s, hi participaran Ramón Tamames, professor de la Universitat Autònoma de Madrid; Pedro Michelena, president del ForoPPP; Tamyko Ysa, Vice Dean of Research – ESADE; Miquel Rodríguez, Manager – PPP for Cities, Public-Private Sector Research Center IESE; Diogo Faria d’Oliveira, Director General – Defining Future Options; i Juan Àvila de FEMP Espanya.

El portaveu de Ciutadans ha manifestat que, partint de l’experiència de Terrassa, compartirà “la reflexió sobre el paper de la política en els processos de renovació de la gestió de l’aigua a les ciutats” i ha afegit que defensarà, més enllà dels models jurídics que s’adoptin sobre la gestió en cada cas, “el control públic sobre l’operació i les inversions, el compromís de servei amb sensibilitat social i la satisfacció dels ciutadans”.

En el saló Iwater s’abordaran les claus que marcaran la futura gestió de l’aigua en àrees amb elevat estrès hídric, i es debatrà sobre la resiliència de l’aigua per fer front a l’efecte del canvi climàtic com la desertificació, la sequera o les inundacions, entre altres temes d’interès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa