MónTerrassa
Cs reflexiona sobre el taller de transvestisme per menors a Terrassa
  • CA

“Un taller que planteja qüestions tant sensibles com la identitat de gènere cal que sigui conduit amb respecte i sobretot amb un altíssim rigor pedagògic, sigui quin sigui l’edat a qui va dirigit”. Així s’ha pronunciat el regidor de Ciutadans (Cs), Javier González, en relació amb la polèmica que ha despertar el taller de transvestisme organitzat per l’Ajuntament en el marc del Festival TNT de Terrassa i ha afegit que “el que hauríem de qüestionar-nos és quin paper està adoptant l’Ajuntament de Terrassa en l’ús que fa dels recursos públics”.

“Ja no sols cal ser curosos sinó analitzar si s’està oferint suport o bé confonent als infants

González ha exposat que “en una edat com son els 6 anys, ja no sols cal ser curosos sinó analitzar si s’està oferint suport o bé confonent als infants”. El regidor liberal a la ciutat ha advocat perquè “les administracions públiques vetllin pel respecte al pluralisme, les llibertats i la no discriminació” i ha defensat que “cal que es promoguin iniciatives orientades a aquest fi tenint en compte l’edat del públic al que es dirigeix l’activitat, i el públic infantil sempre ha de ser objecte d’especial protecció”.

González ha declarat que “el que pot estar bé per a adults pot estar fora de lloc per a infants de 6 a 12 anys” i ha avançat que el seu grup municipal demanarà “més informació al Ple municipal sobre la implicació del consistori en aquesta activitat del Festival TNT dirigida a infants de la nostra ciutat”.

PP i Valents s’esgarrifen

El partit Valents i el Partit Popular de Terrassa s’han esgarrifat davant d’un taller de transvestisme que tindrà lloc a Terrassa. “Drag Kids”, és un espectacle dins del Festival TNT Kids que ha de tenir lloc els dies 1 i 2 d’octubre a càrrec de Sara Manubens.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa