sss

El regidor del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Terrassa, David Aguinaga, ha plantejat “la necessitat d’abordar pla de xoc dinamitzador dels polígons industrials de Terrassa”, sobretot Can Parellada i Colom II. Aguinaga ha denunciat “la preocupant situació d’abandonament i deteriorament” d’aquestes instal·lacions i ha advertit que “sense un espai de treball adequat serà difícil la reactivació econòmica”. Per això, Cs presentarà una proposta de resolució en el pròxim ple amb mesures com “la immediata posada en marxa del districte industrial anunciat ja en l’anterior mandat per a promoure un nou marc de relació amb les empreses”.

David Aguinaga ha alertat que “els polígons industrials de Terrassa s’estan degradant per brutícia, cotxes cremats, inseguretat, etc.”, tal com ha constatat la formació taronja “després d’un important treball in situ”. Per aquesta raó, Ciutadans ha proposat “crear la figura del dinamitzador de polígons industrials a l’Ajuntament i aprofundir en l’associacionisme en aquests polígons”. En aquest sentit, ha aclarit que “el consistori no pot obligar a associar-se a les empreses, però sí que posar els mitjans per a conèixer millor el que està passant en aquests espais”.

La iniciativa de Cs suggereix “una partida econòmica suficient per a modernitzar els polígons, sobretot del sud de la ciutat, en els pressupostos de 2021”, que permeti millorar la seguretat i la neteja d’aquestes zones, ha afegit Aguinaga. A parer seu, “sense un espai adequat serà molt difícil aconseguir la reactivació econòmica després de la recent crisi de la pandèmia i tenir uns polígons a l’altura del segle XXI”, ha conclòs el regidor.

Aguinaga ha avançat la resta de propostes que Cs defensarà en el pròxim ple, com la proposta per a frenar les ocupacions amb finalitats delictives i incrementar el parc d’habitatge de lloguer municipal, i diverses mesures per als barris de La Maurina i Ca N’Anglada que actualment s’estan negociant amb la resta de formacions de l’Ajuntament.

Nou comentari