Cs proposa ajuts de fins a 4.000 euros pels autònoms afectats per la Covid

Isabel Martínez ha titllat d'"electoralista" que "la Generalitat hagi fet l'anunci d'un nou paquet d'ajuts just abans dels comicis, sense aclarir quan es posaran en marxa"

El regidor David Aguinaga, amb la regidora i candidata per Cs Isabel Martínez

El regidor David Aguinaga, amb la regidora i candidata per Cs Isabel Martínez | Ciutadans

La candidata número 10 per Barcelona de Ciutadans, Isabel Martínez, ha visitat aquest dimecres el Mercadal de Martí l’Humà de l’avinguda Béjar de Terrassa per a presentar les propostes de Cs per al petit comerç i els autònoms. Martínez ha volgut donar als paradistes, afectats per les restriccions de l’actual crisi sanitària, “un missatge d’esperança” i ha anunciat que les mesures en aquest camp seran “una prioritat” per a la seva formació quan comenci la pròxima legislatura. La candidata ha explicat que des de Cs impulsaran “ajuts de fins a un 75% de la facturació perduda durant la pandèmia, de fins a 4.000 euros per autònom, per cobrir les despeses mentre han estat tancats i que si un autònom ha tingut zero ingressos, pugui pagar zero euros de quota d’autònom”.

La candidata local ha explicat que en la seva recent visita al Mercadal de Les Fonts diumenge passat, “vam trobar una situació molt diferent de la d’avui, amb molt poc flux de gent realitzant compres perquè només hi havia parades d’alimentació”. En aquest sentit, Martínez ha destacat que “aquestes mesures proposades per Cs són només un primer intent, però lluitarem durant tota la legislatura per a ajudar aquestes famílies i comerços a reflotar aquesta situació”.

En relació amb les accions de la Generalitat per a ajudar al sector, Martínez ha indicat que “fins ara són insuficients i en molts casos han arribat tard”. En la seva opinió, “des del primer moment en què es van aplicar les restriccions s’haurien d’haver agilitat les decisions per a acompanyar-les amb ajuts”. A més, la candidata ha qualificat d'”electoralista” que “la Generalitat hagi fet l’anunci d’un nou paquet d’ajuts per a autònoms i comerç només uns dies abans de l’inici de campanya” i “ni tan sols han aclarit quan es podran en marxa, la qual cosa genera molta inseguretat en els afectats”, ha afegit.

Aguinaga i Martínez, passejant pel Mercadal

Aguinaga i Martínez, passejant pel Mercadal | Ciutadans

Nou comentari