MónTerrassa
Cs veu una farsa la Taula de Ca n’Anglada de Terrassa i l’abandona

El grup municipal de Ciutadans (CS) a l’Ajuntament de Terrassa marca perfil i pren una decisió important. Els del partit d’Inés Arrimadas a Espanya i Carlos Carrizosa a Catalunya han decidit abandonar la Taula de Ca n’Anglada. No veuen massa clar com ha funcionat fins ara i opten per deixar-la. La Taula de Ca n’Anglada és un grup de treball format per entitats i col·lectius del barri, formacions polítiques municipals amb representació al Ple del Consistori, i personal tècnic de l’Ajuntament de Terrassa, on s’aporten projectes i propostes diverses per aquest barri de la capital del Vallès Occidental.

Quines són els arguments que utilitza el partit que ara té com a líder i candidata a l’alcaldia la regidora Isabel Martínez? No ser “còmplices d’una farsa en la qual ja no creuen les entitats cíviques del barri”. Així hi ha reblat el regidor egarenc David Aguinaga, en una roda de premsa que ha ofert acompanyat de Vicente Romero i Manuel Medina, expresidents de l’Associació de Veïns de Ca n’Anglada.

Va arrencar amb la unanimitat del Ple el juny de 2018

“La Taula de Ca n’Anglada va arrencar amb la unanimitat del Ple el juny de 2018 i ja el febrer de 2020 els grups municipals de l’oposició van demanar rellançar-la”. David Aguinaga culpat el govern municipal de “la inoperància d’aquesta eina per a abordar els problemes del barri al no haver-la volgut dotar de pressupost propi”.

“Per més que el govern municipal s’hagi obstinat a colar projectes propis dins del projecte de futur de Ca n’Anglada, als veïns els preocupen els problemes reals. Per problemes reals parlem d’incivisme i convivència, que segueixen cronificats: patinets, escombraries, okupacions, narcotràfic, delinqüència”.

Aguinaga afirma que “qui pot fuig de Ca nAnglada i només es queda la gent gran que no pot anar-se’n, però que tem sortir al carrer a partir de les 20:00h”. “No creiem que sigui irrecuperable, però l’equip de govern ha d’assumir les seves responsabilitats”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa