MónTerrassa
Cs creu que el bipartit TxT i ERC és una nosa perquè Terrassa avanci
  • CA
Els tres regidors de Ciutadans a Terrassa
Els tres regidors de Ciutadans a Terrassa | Ciutadans

!--akiadsense-->

“El bipartit de Tot per Terrassa (TxT) i ERC no beneficia a Terrassa i és una nosa perquè la ciutat avanci”, ha afirmat el portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs), Javier González. El líder local de la formació taronja ha criticat que l’equip de govern “no compleix les seves promeses electorals i les seves discrepàncies provoquen que la ciutat no progressi com hauria”. Per això, ha anunciat que Cs “farà una reflexió crítica de quina ha estat l’acció de govern del bipartit” en aquests dos anys de mandat en el Ple Extraordinari sobre l’Estat de la Ciutat que se celebrarà divendres, i plantejarà “una anàlisi de quines coses no s’estan fent correctament”.

Javier González ha destacat “la importància de disposar de dades i indicadors objectius per a confrontar l’acció del govern municipal amb la realitat que perceben els veïns de cara als pròxims debats” i per a “poder fer propostes de millora de cara al futur”. En aquest sentit, l’enquesta proposada per Cs seria “una bona eina”, segons el portaveu. González ha recordat que aquest és “el primer debat sobre l’Estat de la Ciutat en els últims sis anys” i és “una bona oportunitat per a donar la paraula a ciutadans i entitats en un debat anual”.

El portaveu de Cs ha repassat els deu objectius del Pla de Mandat presentat per l’equip de govern l’octubre de 2019 i ha assenyalat que “la gestió de l’ajuntament amb la Generalitat de Catalunya en aquest període deixa molt a desitjar”. Segons l’edil, “moltes inversions del Govern previstes a Terrassa no han avançat, i ha insistit que “veiem la capacitat d’ERC per a influir en l’acció de govern de TXT i Jordi Ballart, però no la seva influència en la Generalitat on governaven“. Finalment, el portaveu de Cs ha ressenyat “l’escassa col·laboració del consistori amb el teixit empresarial i comercial de la ciutat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa