MónTerrassa
La consellera Ponsa coneix de prop els projectes de Prodis i Casa de la Música
  • CA
La consellera Ponsa ha signat el llibre d'Honor de Terrassa
La consellera Ponsa ha signat el llibre d’Honor de Terrassa | Rafel Casanova – BCF

!--akiadsense-->

Aquest divendres, la consellera de Cultura, Àngels Ponsa, va ser a Terrassa per conèixer de prop diverses iniciatives. La visita va iniciar-se al Vapor Cortès, espai on la Fundació Prodis té previst rehabilitzar-lo per poder crear un Centre Ocupacional i un Centre de Paràlisi Cerebral. L’acte ha comptat amb la presència dels responsables de l’entitat, així com de la regidora de Cultura, Rosa Boladeras, i la regidora de Junts Meritxell Lluís.

Tot seguit, s’ha dirigit fins a l’Ajuntament de Terrassa. Allà, ha estat rebuda per l’alcalde Jordi Ballart, acompanyat de portaveus dels Grups Municipals, i on ha signat el Llibre d’Honor de la Ciutat de Terrassa al Saló de Sessions. i s’ha reunit amb l’alcalde, la regidora de Cultura, i el regidor de Projectes audiovisuals, Pep Forn, a la seu d’Alcaldia. Ponsa ha aprofitat per deixar un record als dos consellers terrassencs Josep Rull i Lluís Puig, “víctimes de la repressió i objectes de presó i exili”.

Per acabar, la consellera s’ha reunit amb la xarxa Cases de la Música, projecte impulsat a Terrassa pel mateix Lluís Puig i que ha crescut malgrat la pandèmia, fins i tot incorporant una nova seu a Lleida. La directora Núria Segovia ha defensat continuar “revolucionant” la música a la ciutat, i ha exposat la nova etapa encetada amb El Vapor, un equipament polivalent, com centre neuràlgic destinat a la creació, la formació i els concerts de petit format.

La consellera Ponsa ha conegut de prop el projecte de Prodis al Vapor Cortès
La consellera Ponsa ha conegut de prop el projecte de Prodis al Vapor Cortès | Gencat

!--akiadsense-->

Trobada a la Cases de la Música per parlar del projecte
Trobada a la Cases de la Música per parlar del projecte | Gencat

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa