x
La presentació de la candidatura del PSC a Vacarisses, encapçalada per Conchi Miranda | PSC VACARISSES

Aquest dissabte, el PSC Vacarisses ha aprovat per unanimitat la llista socialista a les properes eleccions municipals que se celebraran el diumenge 26 de maig. La candidatura del PSC està encapçalada per Conchi Miranda, una persona molt vinculada a Vacarisses, on viu des de fa més de trenta anys i militant socialista al municipi. Miranda té 57 anys i treballa a la indústria de l’automoció i rellevarà a Laura Sánchez, ha estat regidora durant tres mandats. En les darreres eleccions municipals 2015 va ser cap de llista. En les precedents, anava a la candidatura que encapçalava Carles Canongia, així com també ho ha fet Mariana Ríos. Mariana Rios ha estat regdiora durant quatre legislatures, dues al govern i dues a l’oposició. Ambdues, tanquen la candidatura de les municipals d’enguany.

L’enginyer Jesús Arasanz és el número dos de la llista i Ruth Nicolás ocupa la tercera posició. El número 4 és en Víctor Suáñez, militant històric a Vacarisses i vinculat professionalment al món teatral. Javier Casanovas és el número 5 i treballa a l’administració. Totes les candidates i els candidats formen part de la vida social de Vacarisses, tenen implicació en diversos àmbits i sectors i són coneixedors de la realitat i les necessitats ciutadanes a Vacarisses.

El PSC Vacarisses està satisfet de la nova candidatura, que assegura que té com a objectiu principal continuar treballant per al progrés social i la millora de la vida al municipi. L’assemblea ha estat presidida per Carles Canongia, militant històric i exalcalde de Vacarisses i ha comptat amb la presencia de Lucio Villasol, secretari d’organització de la Federació del PSC Vallès Oest.

LA CANDIDATURA COMPLERTA:

1 Conchi Miranda Lora

2 Jesús Arasanz Castilla

3 Ruth Nicolás Galdeano

4 Victor Suáñez Aisa

5 Javier Casanovas Sánchez

6 Ester Escobar Tarrasón

7 M. Carmen Rodríguez Ramírez

8 Ricard Piqueras Céspedes

9 Carmen Rodes Urquijo

10 Jose Blasco Belenguer

11 José García Portero

12 Mariana Rios López

13 Laura Sánchez López

S1 Elisabeth García Portero

S2 Eduardo De Echaniz Coll

S3 Maite Sánchez Urquijo

S4 Adriana Frumento

Comentaris

    Morris Abril 04, 2019 | 05:20
    Menuda pandilla de ladrones hay en la lista del psc estas elecciones Pobre Conchi te has metido en un pozo con víboras

Nou comentari