MónTerrassa
El comiat d’Isaac Albert d’ERC en frases
  • CA

Isaac Albert ha participat avui per última vegada en un ple municipal de Terrassa. El Govern de la Generalitat de Catalunya ha nomenat el tinent d’alcalde de Serveis Generals i Govern Obert, i el número dos de la legislatura 2019-2023 en l’equip de govern, conseller i president del Consell d’Administració de Centrals i Infraestructures per a la Mobilitat i les Activitats Logístiques (CIMALSA). I el nou càrrec l’obliga a deixar el Consistori egarenc, tot i que fa mesos que havia anunciat que plegava.

La fins ara portaveu i alcaldable d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a les eleccions del 28 de maig vinent, Ona Martínez assumeix el càrrec. Regidors i regidores li han dit adeu, i s’ha fos en una abraçada amb l’alcalde Jordi Ballart.

Isaac Albert ja va reunir dijous en la seva retirada, i en la sala de premsa del Raval, la vella guàrdia d’ERC Terrassa En el seu comiat gairebé apareixen les llàgrimes quan ha recordat el desaparegut Carles Feiner. I no hi faltava Montserrat Font, que serà la substituta i la nova regidora, una notícia que es va saber ahir. I que ha obligat a fer córrer la llista electoral de 2019.

Abraçada entre Isaac Albert i l’alcalde Jordi Ballart

Algunes de les frases del dia

Isaac Albert: “Me’n vaig satisfet de la feina feta. Segur que podríem haver-ne fet més i millor. Però em sento orgullós perquè hem fet molta des del govern, però també des de l’oposició”.

Isaac Albert: “Me’n vaig molt content, però la meva etapa a l’Ajuntament de Terrassa havia arribat a la fi. La ciutat necessita nous plantejaments, noves visions i noves generacions que aportin noves mirades”.

Pep Forn, regidor d’ERC: “Deixant-nos les seves reflexions i consells fins al darrer dia. Avui se’n va un referent, un mestre i un animal polític del qual hem après molt i al que sempre li estarem eternament agraïts.

Ona Martínez: “Isaac Albert entén la política com s’ha d’entendre: Amb consensos i acords. Et trobarem a faltar i et trobaré a faltar. Han sigut molts anys amb l’Isaac al capdavant d’aquest projecte. Ara entomem aquest nou aprenentatge i esperem que estiguem a l’altura”.

Carles Caballero (ERC): “Fa 20 anys que compartim militància i que discrepem amb l’Isaac Albert, que avui abandona el Ple municipal. Hi ha tres coses que no puc negar: l’amistat, l’aprenentatge i que algunes vegades, poques, té raó. Però com ho hem gaudit i ho continuarem gaudint”.

Ona Martínez: “Et trobaré a faltar. A tu, i a tots els aprenentatges fets i que queden per fer al teu costat. Escoltar-te és aprendre.”

Ona Martínez: “Gràcies per tot. Això sí: continuarem fent Terrassa plegats, des d’on calgui.”

Ona Martínez: “Agafo el relleu de la bona feina de l’Isaac Albert, gestionant i transformant en moments complexos. Ho faig amb tota la responsabilitat i amb una idea clara: un Ajuntament de Terrassa encara més modern i digital és clau per fer que les coses passin. Som el motor que fa avançar Terrassa.”

Meritxell Lluís, regidora de Junts per Terrassa i alcaldable: “Avui un servidor públic de la ciutat ha presentat la seva renúncia com a regidor de l’Ajuntament de Terrassa. Gràcies per la teva vocació de servei a la ciutat i als terrassencs i terrassenques. I recorda que només junts podrem construir una ciutat i un país millor, lliure!

ERC: “Avui hem acomiadat al nostre company que ha liderat el projecte d’Esquerra Republicana Terrassa durant molts anys. No cal dir que el trobarem a faltar i ho farem molt, però sabem que continuarà fent política, fent ciutat i fent avançar Terrassa”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa