MónTerrassa
Ciutadans apressa perquè el Parc de Vallparadís arribi fins a Les Fonts
Part sud del Parc de Vallparadís
Part sud del Parc de Vallparadís | Marcel Marsal

!--akiadsense-->

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs), Javier González, ha anunciat que la seva formació presentarà una Proposta de Resolució en el pròxim ple municipal de l’Ajuntament de Terrassa perquè “es reforcin els treballs d’estudi de la prolongació del tram sud del Parc de Vallparadís fins a Les Fonts, amb la col·laboració del nou assessor d’alcaldia”.

González ha afegit que el projecte “s’inclouria en les seves funcions de planificador de prioritats estratègiques” i ha reclamat que, “en un termini de tres mesos, es presentin dades a la Comissió Informativa de Territori“. D’altra banda, la iniciativa inclou també la petició d'”instar el govern municipal a obrir un procés de debat i redacció d’un nou pla director del Parc en un període de sis mesos”, ha avançat el responsable de Cs.

Javier González ha recordat que Ciutadans “ja fa temps que impulsa aquest projecte”. Tot i això, González ha lamentat que “en un any, aquest debat no s’ha dut a terme”, a pesar que “ens consta que tots els grups del consistori compartim l’objectiu de treballar per a millorar el Parc de Vallparadís”. En aquest sentit, ha insistit a recordar que el març de 2018 es va aprovar per unanimitat una proposta a instàncies de Cs per millorar la gestió integral i la dinamització, així com per a la redacció d’un pla director de Vallparadís. Entre els acords adoptats en aquell moment, González ha destacat que es va decidir “crear un espai web propi com a espai comunicatiu de referència del parc, es va acordar convocar sempre que fos necessari una comissió tècnica de coordinació amb tots els àmbits de gestió relacionats amb l’equipament i recuperar el Consell Consultiu com a òrgan de discussió i debat sobre el funcionament i el futur del parc”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa