MónTerrassa
Catalunya en Comú es vanta de candidatura vallesana i plena de dones
  • CA
Les candidates vallesanes s’han trobat al Monument de la Dona treballadora | TEC

!--akiadsense-->

Catalunya en Comú Podem ha portat a Terrassa a la número dos a la llista de Barcelona, Elisenda Alamany; la rubienenca i 4 Marta Ribas; el montcadetenc i 5 Joan Josep Nuet, així com Conxi Abellán, rubinenca i 10, i la terrassenca Imma Sañé, 16 de la llista acompanyades d’altres candidats vallesans.

Les candidates vallesanes s’han trobat al Monument de la Dona treballadora, on Elisenda Alamany ha explicat que “hem vingut avui a presentar la nostra candidatura amb persones compromeses del Vallès. Per nosaltres el municipalisme és el motor del canvi ia ha de continuar així. El Vallès ha estat un territori pioner en la defensa dels drets i les llibertats més fonamentals. Volem ser la força que posa en relleu la importància dels municipis o només en campanya si no al llarg de la legislatura”.

Joan Josep Nuet ha recordat que “som la candidatura catalana més vallesana. Una comarca de llarga lluita obrera on la indústria forma part de la nostra convivència, de la nostra forma d’entendre el país. Gent de lluita, de reivindicació, organitzada per aconseguir les coses”. “Tenim el millor candidat, preparat per governar per tots i totes, no per governar només pels seus. Amb una proposta per tots i totes i aquest és Xavi Domènech” ha emfatitzat.

Imma Sañé ha explicat l’ “orgull d’anar a la candidatura amb més dones a la seva llista. Dones valentes que aposten pel canvi real. Hem avançat molt en drets de les dones, però el món de treball perpetua les desigualtats entre homes i dones. Segueix existint segregació vertical i horitzontal vers les dones. Volem presentar un pla de xoc contra l’atur i la precarietat, especialment destinat a dones, a persones joves i persones grans”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa