MónTerrassa
Carles Rodríguez encapçalarà la candidatura de Fem Viladecavalls 2023

Carles Rodríguez tornarà a ser el cap de llista de Fem Viladecavalls a les eleccions municipals de maig del 2023. Així ho va acordar per unanimitat l’agrupació local de Fem després d’un període de consultes i reflexions internes.

L’actual portaveu de Fem Viladecavalls compta amb una dilatada trajectòria política

L’actual portaveu de Fem Viladecavalls compta amb una dilatada trajectòria política, acadèmica i professional. Carles Rodríguez és sociòleg i compta amb dos postgraus i un màster en Public Affairs. Actualment és el Conseller de Territori i Transició Ecològica al Vallès Occidental i ho combina amb la seva feina com a Tècnic de Formació i Promoció Econòmica a la comarca del Bages. Aquest fet li proporciona una àmplia visió i experiència del funcionament de l’administració local.

“El 2023 volem ser més ambiciosos”

En paraules del flamant Carles Rodríguez “Durant aquesta legislatura difícil hem marcat l’agenda política de Viladecavalls des de l’oposició. Si l’alcaldessa ha endegat alguns projectes en clau ecologista a Viladecavalls ha estat gràcies a nosaltres. El 2023 volem ser més ambiciosos i impulsar-los nosaltres des del govern”. I afegeix “Viladecavalls mereix un govern més potent, fort i preparat pels nous temps. Fem Viladecavalls som l’opció del canvi assenyat i amb experiència que garanteix al mateix temps unes prioritats polítiques diferents i adaptades als temps, i un bon funcionament de l’Ajuntament”.

La candidatura de Rodríguez estarà conformada per un trident, amb Marisa Martínez i Diego García

La candidatura de Rodríguez estarà conformada per un trident que el completen els actuals
regidors Marisa Martínez i Diego García.

Martínez és experta en avaluació de polítiques públiques i treballa a l’Institut Català d’Oncologia. García és graduat en Educació Social i treballa com a administratiu del sector logístic. Tots dos són veïns del Casc Urbà de Viladecavalls i han estat vinculats a diferents entitats del municipi.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a setembre 18, 2022 | 12:01
    Ricard setembre 18, 2022 | 12:01
    Si te una visió tan àmplia, inclosa la promoció econòmica, sap que cal menys administració i més empresa, menys funcionaris i més treballadors al sector privat. Lamentablement el candidat no sembla gaire proper a la iniciativa privada. Però em puc estar equivocant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa