MónTerrassa
Cap tancament a l’escola pública a Terrassa!
  • CA

El PSUC-viu de Terrassa ens oposem a la decisió unilateral del Departament d’Ensenyament de la Generalitat d’eliminar línies de P-3 a les escoles de la nostra ciutat, l’escola França i l’Abat Marcet. Primer, lamentem que es prenguin aquestes decisions a esquenes de la comunitat educativa, sense cap tipus de diàleg i menystenint els projectes educatius.

I segon, lamentem que un cop més la Generalitat utilitzi raons demogràfiques per fer retallades en comptes d’aprofitar per millorar l’escola disminuint el nombre d’infants per grup i augmentant els i les professionals que hi intervenen. Demanem que el conseller Bargalló doni respostes sobre el paper que vol que tingui l’escola a Terrassa i com pensa combatre la segregació.

No entenem, a més, la diferència de criteris que mantenen els socis de govern municipals sobre aquesta qüestió.

Reclamem la retirada d’aquesta decisió i el manteniment de les línies de P-3 a totes dues escoles, ja que pensem que la solució passa pel diàleg amb la comunitat educativa, la reducció de ràtios i l’increment (molt necessari) d’inversió a l’escola pública.

Agraïm i fem nostres les declaracions de la presidenta del grup parlamentari de Catalunya en Comú Podem, Jéssica Albiach, mostrant el suport a les famílies de les escoles Abat Marcet i França i interpel·lant al conseller Bargalló contra els tancaments de línies i defensant l’escola pública com a eina de cohesió social i d’igualtat d’oportunitats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa