MónTerrassa
Candela (PSC): És una gran responsabilitat i espero defensar-la amb nota
  • CA
Eva Candela, ha entrat al Parlament de Catalunya amb els socialistes
Eva Candela, ha entrat al Parlament de Catalunya amb els socialistes | PSC

!--akiadsense-->

La terrassenca Eva Candela, número 18 a la llista del PSC, serà diputada al Parlament de Catalunya. La regidora de l’Ajuntament de Terrassa ha dit que “celebrem la victòria del PSC en vots, tant a Catalunya com a Terrassa on s’ha fet un pas de gegant”.m Per Candela, la victòria del PSC “creiem que s’ha degut a uns anys de govern on la coalició han estat barallats entre ells i els ha impedit tirar endavant i també hem tingut un candidat que vol tirar endavant i mirar cap al futur i que té les coses clares i vol passar pàgina de moltes coses”. Considera que els catalans “el repte que tenim ara al davant és molt gran i hem de deixar de costat altres coses”.

El fet de convertir-se diputada “per mi suposa un repte molt gran per aprendre moltes coses i molta il·lusió de representar a la comarca i a la ciutat, que és el que estimo” i afegeix que “també és molta responsabilitat espero poder defensar-la amb nota”. Respecte al futur més immediat pel que fa a possibles coalicions de cara a formar govern assegura que “ara és molt aviat per parlar de possibles pactes i de com es configurarà el govern”.

Candela ha volgut expressar el seu “agraïment a la gent de les meses, de la Creu Roja, a tothom perquè han fet una tasca que semblava que no es podria fer a causa de les circumstàncies, però s’ha pogut fer gràcies a ells”. Ha lamentat, però, la baixa participació.

Eva Candela amb el cartell d'Illa
Eva Candela amb el cartell d’Illa | PSC

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa