MónTerrassa
Busqueta i Padró criden Terrassa a recuperar totes les sobiranies
  • CA
L’exdiputat de la CUP Manel Busqueta | CUP

!--akiadsense-->

La gira de presentacions del llibre Sobiranies, una proposta contra el capitalisme” arriba a Terrassa. Serà aquest dijous, dia 8 de juny, a dos quarts de vuit del vespre al Casal de la Dona. Editat per Espai Fàbrica, el text explica de forma didàctica les cinc grans àrees de sobirania de les quals els seus autors afirmen que s’han de recuperar el control (alimentària, energètica, cultural, habitacional i de cures i afectes).

La presentació vindrà de la mà de Josep Manel Busqueta, exdiputat al Parlament, qui va abandonar l’escó en el marc de la negociació liderada per la CUP per evitar que Artur Mas fos investit president. Busqueta és pastisser i actualment treballa al forn familiar de Bellpuig.

Així mateix, a la xerrada també intervindrà el militant terrassenc i expert en Sobirania Alimentària Roc Padró. Tots dos són coautors del llibre. Padró explica que “tenim ganes de compartir la proposta i començar a reflexionar i actuar per recuperar totes les Sobiranies que necessitem per a posar la vida al centre de l’activitat política”. L’egarenc, que actualment es troba en el procés de finalització de la seva tesi doctoral a la Universitat de Barcelona (UB), afegeix: “davant d’un sistema econòmic que no permet ja un nou pacte redistributiu, ens cal armar-nos el cap i el cos d’apostes que transcendeixin el capitalisme i ens aproximin a horitzons amb vides que valguin la pena ser viscudes”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa