MónTerrassa
La bandera de l’orgull bisexual voleiarà a l’Ajuntament
  • CA

Terrassa s’afegirà enguany per primer cop a la commemoració del Dia de la visibilitat bisexual (23 de setembre). L’Ajuntament, amb la col·laboració de l’entitat LGTB Terrassa, ha organitzat un acte que tindrà lloc aquest divendres a les 12 h al Raval de Montserrat. La regidora de LGTBIQ, Gracia Garcia, presentarà l’acte, mentre que Miguel Ángel Álvarez, en representació de LGTB Terrassa, llegirà un manifest. A l’acte assistirà també l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega.

El primer Dia de la visibilitat bisexual, o de l’orgull bisexual, es va celebrar el 1999, impulsat per un grup d’activistes bisexuals nord-americans amb la voluntat de donar visibilitat i avançar cap a la completa acceptació social d’aquesta opció sexual. Actualment, tot i que és una celebració poc coneguda, aquesta diada està relativament estesa a Catalunya com a jornada de reivindicació contra la bifòbia i els falsos clixés que se’n deriven, com ara que la bisexualitat és una fase de confusió i no una veritable opció sexual.

Durant l’acte d’aquest divendres i posteriorment durant el dia 23, onejarà a l’ajuntament la bandera de l’orgull bisexual. Aquest acte forma part de les accions engegades per donar compliment a l’acord de la Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Terrassa adoptat el passat mes de maig per establir un calendari de diades internacionals emmarcades en l’àmbit de la diversitat afectiva, sexual i d’identitat de gènere.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa