MónTerrassa
Ballart: “Segurament estem davant de l’oposició més cara de la història”
  • CA
Jordi Ballart, alcalde de Terrassa
Jordi Ballart, alcalde de Terrassa | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Jordi Ballart ha complert més de 100 dies com a alcalde de Terrassa. En una entrevista concedida a Món Terrassa, el líder de Tot per Terrassa, ha fet un repàs als grans projectes de ciutat que té el govern però també ha donat la seva opinió sobre l’actitud i gestió de la resta de grups de l’oposició. En aquesta línia, Ballart ha parlat del que havia estat el seu partit fins fa prop de dos anys, el PSC.

Per Ballart, “el PSC ha de fer un procés d’assumir la derrota. Van perdre les eleccions. Els socialistes, de vegades, sembla que encara estiguin al govern”, afirma. Un dels aspectes que més el dol que el critiquin és per l’increment de càrrecs de confiança. L’alcalde posa Terrassa en comparació amb altres ciutat de mateix pes i població i subratlla que “Badalona en té 27. L’Hospitalet de Llobregat en tenia 20 i escaig i en queden ara 11 perquè molts han passat a la Diputació. Només a comunicació, n’hi ha quatre o cinc. I el PSC aquí es queixa que hem afegit una assessora de xarxes. L’Ajuntament ha de tenir una estratègia, que no ha tingut fins ara, i posar-se al dia. És el perfil d’una aministració avançada i del segle XXI. Si encara no tens un assesor de xarxes, l’has d’agafar”.

En la mateixa línia, l’alcalde també considera que “s’ha fet un gran acte de generositat” amb la decisió que, per primer cop a la història, cada grup municipal disposi d’un eventual. “Ens critiquen que hem trencat un pacte amb els eventuals. No és cert. N’hi havien vuit d’acordats, no repartits entre govern i oposició. Considero positiu que els dos eventuals corresponents als grups de govern facin tasca de govern”. En aquest cas, rebla Ballart, sembla que el PSC “no tingui memòria” de quan estava al front de l’Ajuntament. “Parla de que l’estructura és més cara, Clar. Abans hi havia un govern amb minoria amb 9 regidors i ara n’hi ha un amb majoria de 15. I en èpoques del tripartit, n’hi havia 18 i a dedicació exclusiva! Encara era més car que ara. En funció dels resultats electorals i de la conjuntura és el que vol la ciutadania”.

Ballart no es mossega la llengua i considera que “segurament estem davant l’oposició més cara de la història. Haurem de fer números. I no només pel cost que suposa l’oposició a l’Ajuntament”. Els regidors socialistes estan repartits a diferents municipis cobrant sous públics, fent ús de les portes giratòries, i posa com exemples: “Eva Candela està d’eventual a Rubí, Javi García i Alfredo Vega, a la Diputació, Adrià Sánchez a l’Ajuntament de Sabadell, Marc Armengol, de cop ha passat a ser portaveu però el que ja hi havia no desapareix… Comptarem què costa l’oposició en diners públics. Ens endurem una sorpresa”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa