MónTerrassa
Ballart al PSC Terrassa: “Quina barra que teniu amb el IV Cinturó”

Jordi Ballart, líder de Tot per Terrassa, alcalde i alcaldable en les eleccions municipals de final de maig de 2023 li ha etzibat al PSC Terrassa: “Quina barra que teniu amb la Ronda Nord”. Una via que s’ha anomenat IV Cinturó, Quart Cinturó, Ronda Vallès, B-40, autovia Orbital… I si bé no es pot dir que el més calent és a l’aigüera, perquè funciona un mini tram urbà entre Can Tries-Sant Miquel de Gonteres i el Pla del Bon Aire, semblen les obres de la Seu, que mai s’acaben.

Jordi Ballart, alcalde de Terrassa  | Cristóbal Castro
Jordi Ballart, alcalde de Terrassa | Cristóbal Castro

D’una manera o altra, tots reben garrotades dels seus oponents

Les pantoflades entre polítics egarencs van barates aquestes setmanes. Tothom hi diu la seva i, d’una manera o altra, tots reben garrotades dels seus oponents. Una paraula, una frase, i la resposta de l’altra part és immediata. Es nota que queden poc més de quatre mesos per les eleccions municipals. Tot per Terrassa està convençuda de tornar a guanyar, el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) també es veu com a força més votada, i Esquerra Republicana ja s’imagina a la seva número 1, Ona Martínez, com a alcaldessa. Hi ha nervis, estratègies de campanya, posicionaments, i ningú pensa callar. I ara, les xarxes socials ajuden en aquestes picabaralles.

La piulada de Jordi Ballart a Twitter

Escriu Ballart a Twitter: “La Ronda Nord depèn del “gobierno”. Heu tingut 40 anys per fer-la i heu anat deixant caducar tots els estudis informatius. Ni tan sols heu acabat el tram fins Abrera, obra que va començar fa 16 anys. Quina barra demanar explicacions a l’Ajuntament d’una infraestructura de l’Estat!”. En una reunió ahir al matí, l’alcalde i el conseller de Territori de la Generalitat, Juli Fernàndez, van acordar la creació d’un grup de treball per a la millora de la mobilitat a Terrassa i les seves connexions. Si voleu més informació la podeu llegir aquí. Des del compte de Twitter del PSC Terrassa es rebatia la informació de l’Ajuntament: “La solució no és la creació d’una comissió de treball, cal una aposta ferma per l’execució de la Ronda Nord i ens preocupa que no s’informi de cap acord respecte a aquesta infraestructura. Ni el conseller ni l’alcalde han volgut explicar cap proposta, si és que n’hi ha. Volem compromís.” L’alcaldable responia a la piulada dels socialistes.

Eva Candela

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Mel gibson a gener 13, 2023 | 19:52
    Mel gibson gener 13, 2023 | 19:52
    Grups de treball és el que fan sempre... I estudis informatius... Hores extres per no fer res.... És ell que té la poltrona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa